Încă o vedetă de la Futsal Euro 2016 a fost transferată la...

Încă o vedetă de la Futsal Euro 2016 a fost transferată la Timișoara. Cine e jucătorul care întregește ”lotul” Serbiei de la CS Informatica

0
DISTRIBUIȚI
Milos Simic, un jucător de bază în naționala Serbiei. Foto: kurir.rs
Milos Simic, un jucător de bază în naționala Serbiei. Foto: kurir.rs

Vicecampioana CS Informatica Timișoara pare să-și construiască lotul pentru ediția 2016-17 pe scheletul naționalei de futsal a Serbiei.


După ce ieri bănățenii au anunțat transferul lui Slobodan Rajcevic, astăzi alb-violeții l-au adus și pe Miloš Simić, un fundaș care a marcat trei goluri la Futsal Euro 2016.

Simic (26 de ani) a fost una dintre vedetele Serbiei la turneul final organizat în propria țară și în care s-a clasat pe locul 4 alături de colegii săi. El a marcat și câteva goluri memorabile, unul dintre ele împotriva Portugaliei, altul, de asemenea spectaculos, cu selecționata similară a Ucrainei, gol la ultima fază, care a adus calificarea ”plavilor” în semifinale.

La fel ca alți componenți ai naționalei din țara vecină, Milos Simic provine de la Ekonomac Kragujevac. La Timișoara s-a format un adevărat contingent din naționala Serbiei. Din lotul pregătit de Robert Lupu mai făceau parte internaționalii Stefan Rakic, Slobodan Janjic și Dusan Milojevic, iar din această săptămână li s-au alăturat și cei doi nou sosiți, Simic și Rajcevic, cu toții au fost prezenți la Futsal Euro 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.