Germanul Boris Dlugosch mixează în premieră în România, la Timişoara. Vezi ce...

Germanul Boris Dlugosch mixează în premieră în România, la Timişoara. Vezi ce suprize îi mai aşteaptă pe petrecăreţi VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
Boris Dlugosch va mixa în premieră în România, la party-ul din Timişoara
Boris Dlugosch va mixa în premieră în România, la party-ul din Timişoara

Binecunoscutul producător şi DJ german Boris Dlugosch va mixa în premieră în România, la Timişoara, evenimentul urmând să se desfăşoare joi 28 iulie, cu începere de la ora 23, la No Name. În 1986, la vârsta de 16 ani, Boris Dlugosch şi-a început cariera de dj, dovedind faptul că învăţase mult de la mentorul său , Stockhausen, dar şi că era capabil, prin intermediul talentului său, să-şi pună amprenta asupra propriei muzici.


Sound-ul caracteristic al său este funky dep – house, iar alături de nenumăratele sale hituri, artistul a remixat piese pentru Mariah Carey, Mary J. Blige, Jovanotti, A-ha, Röyksopp, Moloko sau Daft Punk. Alături de invitatul special al nopţii, evenimentul va avea parte şi de sărbătorirea a două zile de naştere ale unor figuri binecunoscute în clubbing-ul românesc. Este vorba de DJ Kool şi Andreeas Sam.

Începând cu 1995 o dată cu primele petreceri electronice organizate în Arad şi cele ce au continuat la Discoland Club din Timişoara, Kool şi-a făcut intrarea în lumea underground a muzicii electronice.  În zilele noastre Dj Kool este fondatorul Plasmic Booking şi continuă să organizeze petreceri de underground, punând totodată vibraţii tehno progresive şi magice în urechile şi inimile ascultătorilor. Andreas Sam este DJ-ul grec care a venit în oraşul nostru acum şase ani, din Salonic (Grecia) şi care s-a acomodat cât se poate de bine cu viaţa de noapte din Timişoara. Alături de cei doi sărbătoriţi ai nopţii va mai mixa şi Ovijay.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.