Gimnastul timișorean Vlad Cotuna, triplu vicecampion național. Un elvețian a obținut rezultate...

Gimnastul timișorean Vlad Cotuna, triplu vicecampion național. Un elvețian a obținut rezultate bune pentru CSM Lugoj

0
DISTRIBUIȚI
13507132_1102989973091012_4677818016421185842_n
Noi medalii pentru Vlad Cotuna. Foto. Facebook / Vlad Cotuna

Medalii importante pentru sportivii din vestul țării la Campionatele Naționale de gimnastică găzduite în weekend-ul trecut la Cluj. De pe podium nu a lipsit timișoreanul Vlad Cotuna, gimnastul legitimat la Steaua obținând argintul la trei probe: cal, bară și paralele, precum și trei locuri 3, unul la sol, unul la individual compus, precum și bronzul pe echipe cu Steaua.


La feminin o sportivă de la Cetate Deva, Denisa Golgotă, a obținut aurul la sărituri.

În prima zi de competiții în noua sală din Cluj, Cotuna s-a clasat al treilea la individual compus în urma campionului Andrei Muntean și a lui Cristian Bățagă, clasat pe 2. Interesant e că pe locul 5 s-a clasat David Furst, nimeni altul decât campionul Elveției în proba de inele, el reprezentând în competiție clubul CSM Lugoj. De altfel echipa din Timiș l-a avut în lot și pe Emanuel Schuter, tot din Țara Cantoanelor. Clubul Dinamo s-a impus în competiția pe echipe la masculin. În timp ce la feminin Larisa Iordache, individual compus, și Farul, pe echipe, au ocupat primul loc.

Astăzi, în competiția artistică, pe aparate, timișoreanul Vlad Cotuna a cucerit trei medalii de argint. După cele două locuri 2 de la Rotterdam, în Naționalele Olande, gimnastul din Banat a fost al doilea, după Muntean, la paralele, și l-a urmat pe câștigătorul Bățaga, la cal. De asemenea el e și vicecampion la bară, acolo unde s-a impus Andrei Groza. Cotuna a obținut totodată bronzul la sol, unde locurile 1 și 2 au fost ocupate de Marian Drăgulescu, respectiv Andrei Muntean. Gimnasta timișoreancă Diana Bulimar a lipsit din competiție, din cauza celei mai recente accidentări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.