Handbaliștii timișoreni au aflat cu cine joacă în preliminariile Cupei EHF. Când...

Handbaliștii timișoreni au aflat cu cine joacă în preliminariile Cupei EHF. Când are loc primul meci

0
DISTRIBUIȚI
CH Poli Timișoara, performeră în condiții grele în actualul sezon al Ligii Naționale
Handbaliștii de la SCM Poli vor călători spre nord

SCM Politehnica Timișoara și-a aflat astăzi adversarii din faza preliminară a Cupei EHF. Handbaliștii timișoreni se vor duela în primul tur al întrecerii cu unul dintre cluburile puternice din zona baltică, Põlva Serviti (Estonia). În cazul în care se vor califica în turul următor, bănățenii vor întâlni reprezentanta o echipă potențial mai puternică, ØIF Arendal, din Norvegia.

Primul meci cu Põlva Serviti, campioana în exercițiu a Estoniei, va avea loc la Timișoara, pe 3 sau 4 septembrie, iar returul o săptămână mai târziu, în Estonia.

În cazul îi care va trece de baltici, SCM Politehnica va avea un adversar și mai greu în turul al doilea.


E vorba despre gruparea norvegiană ØIF Arendal, formație ce a câștigat sezonul regular al precedentei ediții de campionat, dar apoi s-a oprit în sferturile de finală ale fazei play-off. Să spunem că norvegienii nu ar fi la prima întâlnire cu o formație din România. În ediția 2010/2011 a Challege Cup, ØIF Arendal a fost eliminată în sferturile de finală de Știința Bacău. După ce scandinavii și-au adjudecat prima manșă, cu 26-23, moldovenii au câștigat detașat pe teren propriu, cu 33-24, transmite druckeria.ro.

„La prima vedere pare un culoar favorabil, sperăm să fie într-un ceas bun. Important pentru noi este că am reușit să ajungem în urnele tragerii la sorți pentru o competiție europeană prestigioasă”, a declarat președintele clubului timișorean Ioan-Silviu Doboși, care a fost invitat de organizatori să extragă bilele din urne la tragerea la sorți a turului 2 preliminar din Cupa EHF.

Ca un amănunt interesant, pentru tragerea la sorți a turului 2 preliminar al Cupei EHF, senior managerul departamentului de competiții al forului european, Markus Glaser, l-a invitat să extragă bilele din urne chiar pe… Ioan-Silviu Doboși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.