HAOS în Kuncz. Poliţist târât de un BMW condus de un şofer...

HAOS în Kuncz. Poliţist târât de un BMW condus de un şofer fără permis şi mort de beat. Vezi unde a fost nevoie de intervenţia trupelor speciale

3
DISTRIBUIȚI

politia masina 1

Un nou incident grav s-a petrecut, astăzi, în cartierul Kuncz de la marginea Timişoarei, în urma căruia un poliţist a fost rănit. Un echipaj de la secţia 2 a observat, în jurul orei 7.00, un BMW care circula haotic şi a plecat în urmărirea maşinii.


Şoferul nu a oprit la semnalele agenţilor şi şi-a continuat cursa nebună pe străzile din cartier. La un moment dat, maşina s-a oprit în gardul unei case. Şoferul şi pasagerul din dreapta au refuzat să coboare, blocându-se în interiorul BMW-ului. Unul dintre poliţişti a spart geamul din dreptul şoferului, încercând să ia cheile. În acel moment, şoferul a demarat în trombă, târându-l câţiva metri pe agent, care s-a ales cu mai multe răni în zona gâtului, dar şi pe mâini.

Poliţiştii au stabilit că şoferul, Ioan Munix, în vârstă de 38 de ani, nu avea permis şi când l-au testat a reieşit că avea o alcoolemie de 0,8. La faţa locului, pentru evitarea oricăror incidente, au fost trimişi cei din Serviciul pentru Acţiuni Speciale al Poliţiei Timiş, după ce locuitorii din zonă au ieşit pe străzi pentru a-l susţine pe şofer. Suspectul a fost dus pentru primele audieri la secţia 2, unde au venit să-l susţinâ câteva zeci de prieteni din cartier. Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara pentru audieri.

3 COMENTARII

  1. Țară de rahat, legi de căcat, dacă era în orice altă țară din U.E., era ori închis ori la morgă, la noi ies și îl susțin toți cocalarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.