Help25, videoclip pentru a explica femeilor cum pot depista semnele cancerului de...

Help25, videoclip pentru a explica femeilor cum pot depista semnele cancerului de sân VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

cancer san

25 din 100.000 de femei suferă de cancer la sân. Conform statisticilor 99% din femeile depistate cu forme incipiente de cancer supraviețuiesc. Este rațiunea pentru care specialiștii de la OncoHelp Timișoara promovează pe toate canalele importanța autoexaminării.


Echipa campaniei Help25 continuă să ducă la îndeplinire două dintre cele mai importante obiective propuse, respectiv oferirea de mamografii gratuite femeilor cu venituri reduse sau fără venituri din Regiunea de Vest și demararea programului de educație pentru sănătate.

Recent, OncoHelp, a realizat un scurt film de promovare a importanței auto-examinării în prevenția cancerului la sân. ”Filmul prezintă modalitățile prin care orice femeie poate realiza simplu și eficient autopalparea, în intimitatea propriului cămin, știut fiind faptul că prevenția, respectiv auto-examinarea regulată a sânilor și realizarea unei mamografii în fiecare an, salvează vieți”, transmit reprezentanții OncoHelp.

Filmul se află postat atât pe pagina Asociației OncoHelp – http://oncohelp.ro/media/, cât și pe pagina campaniei Help25, rolul său fiind să convingă un număr cât mai mare de femei de importanța prevenției în lupta împotriva cancerului la sân.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesară achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.