Incendiu de proporții în apropierea Aeroportului Arad. Ce probleme au întâmpinat pompierii

Incendiu de proporții în apropierea Aeroportului Arad. Ce probleme au întâmpinat pompierii

0
DISTRIBUIȚI

incendiu arad bodrog specialarad

Mai multe autospeciale ale ISU Arad s-au deplasat de urgență în această seară la ieșirea din oraș spre Pădurea Ceala, unde un incendiu puternic emana o coloană de fum înecăcios vizibilă de la câțiva kilometri.

Conform specialarad.ro, a ars un depozit de deșeuri de mase plastice, adică o hală de aproximativ 1.000 de metri pătrați, din care a ars o suprafață de aproximativ 600 mp.


Exista pericolul ca focul să se extindă la construcțiile învecinate. ISU Arad a intervenit cu patru echipaje formate din 22 de persoane, doi ofițeri și 20 de subofițeri.

„Incendiul a izbucnit la un depozit de mase plastice, la o hală de aproximativ 1.000 metri patraţi, plus curtea de aproximativ 800 metri patraţi. Focul s-a generalizat la întreaga hală, iar intervenţia a fost foarte dificilă datărită lipsei sursei de apă şi acces a autospecialelor. S-a acţionat cu 3 autospeciale de stingere şi încă o autospecială pentru transportul apei, cu 2 ofiţeri şi 25 de subofiţeri, în sprijinul lor fiind chemată şi o tură liberă de acasă. De asemenea s-a mai folosit o autospecială de descarcerare, pentru facilitarea accesului pătrunderii în hală”, a declarat căpitan George Pleşca din partea ISU Arad, citat de arq.ro.

Sursa foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.