Incident în trafic: un tânăr a amenințat cu PISTOLUL un autobuz plin...

Incident în trafic: un tânăr a amenințat cu PISTOLUL un autobuz plin cu muncitori. Ce motiv incredibil a avut

0
DISTRIBUIȚI

arma pistol

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc, marţi seara, pe șoseaua din județul Timiș ce leagă Lugojul de Ohaba-Forgaci. La finalul schimbului de după-masă, în timp ce circula dinspre oraş spre satul în care transporta muncitorii unei firme spre casele lor, şoferul unui autobuz s-a trezit cu o maşină în faţă, care i-a blocat calea. Şoferul acesteia era nemulţumit, au declarat surse din cadrul anchetei, că autobuzul a mers prea mult cu faza lungă pornită, relatează cetateanul.ro.

Din mers, şoferul maşinii a fluturat un pistol către autobuz, după care s-a luat după mijlocul de transport. Văzându-se blocat, şoferul, neputând să întoarcă autobuzul, a aşteptat să vadă ce avea de gând conducătorul autoturismului mic.


La un moment dat, acesta a ieşit din maşină şi a intrat în autobuz, având în mână un pistol, conform sursei citate. Şoferul şi pasagerii s-au speriat şi, de frică să nu fie împuşcaţi, s-au retras în spatele vehiculului. La scurt timp, o patrulă a poliţiei a dat de atacator, un tânăr în vârstă de 26 de ani din localitatea Jabăr.

„Se fac cercetări pentru ameninţări, în funcţie de câte persoane vătămate vor depune plângeri, atâtea infracţiuni de ameninţare vor fi, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dacă se va dovedi asta şi pentru conducerea unui autovechiul sub influenţa băuturilor alcoolice, când va veni rezultatul alcoolemiei”, a declarat Dorel Ursulescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru cetateanul.ro.

Anchetatorii au stabilit că pistolul era unul cu gaz, cu bile de 6 milimetri, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.