INCREDIBIL Un tramvai din Timișoara a mers două intersecții fără vatman, călătorii...

INCREDIBIL Un tramvai din Timișoara a mers două intersecții fără vatman, călătorii au intrat în PANICĂ. Ce s-a întâmplat FOTO

1
DISTRIBUIȚI

tramvai incident 1

Incident aproape neverosimil petrecut în această după-amiază la Timișoara. Un tramvai care circula pe linia 4, pe strada Ștefan cel Mare, a călătorit aproximativ jumătate de kilometru fără vatman. Cel care conducea vehiculul s-a simțit rău și a deschis ușa. Ba mai mult, cum tramvaiul circula relativ încet, s-a ridicat de pe scaun pentru a lua o gură de aer, moment în care s-a prăbușit afară, în zona intersecției cu bulevardul Eroilor de la Tisa, lovindu-se puternic la cap, de asfalt.

Tramvaiul a continuat să ruleze, fără vatman, spre Piața Traian și a trecut de intersecția cu strada Șt. O. Iosif, apoi prin intersecția cu strada Pestalozzi, oprindu-se, din inerție, lângă magazinul Ciclop. În mod miraculos, mijlocul de transport fără conducător a trecut pe verde prin ambele intersecții. În tot acest timp, pasagerii aflați în tramvai erau disperați, pentru că ușile erau închise, iar din zona pasagerilor nu se poate ajunge în cabina vatmanului.

La fața locului au ajuns imediat un echipaj RATT, poliția și ambulanța.


Vatmanul a fost transportat la spital, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs ciudatul incident.

1 COMENTARIU

  1. Pai la cat e de cald in tramvaie nici nu e de mirare ca i s-a facut rau omului.
    Poate mai pune Robu inca un rand de folie pe geamuri sa nu mai intre caldura 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.