Ionuț Popa: ”Toată lumea se aștepta să pierdem la scor”. Cum a...

Ionuț Popa: ”Toată lumea se aștepta să pierdem la scor”. Cum a izbucnit antrenorul lui ACS Poli după jocul peste așteptări cu Dinamo

2
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, mulțumit de jocul elevilor săi cu Dinamo
Ionuț Popa, mulțumit de jocul elevilor săi cu Dinamo

ACS Poli Timișoara a debutat în runda a II-a a Ligii I cu un eșec la limită pe ternul lui Dinamo, 1-2. Ionuț Popa a spus la final că meritul pentru jocul bun practicat aparține jucătorilor. Tehnicianul bănățenilor a trimis totodată săgeți către cei care se așteptau ca echipa sa să eșueze lamentabil și a dat de înțeles că simte deja presiunea rezultatelor.

”Am observat că toată lumea se aștepta să pierdem la scor. Unii chiar țineau așa degetele, am văzut la TV că sunt mulți specialiști, am văzut jurnaliști, care spuneau așa ca tot românul că se va termina așa așa… Această echipă a revenit în Liga I datorită unei situații clare, Rapidul era în faliment, ce o mai dăm… De ce e echipa asta așa hulită? Nu pot să vă spun ce rezultat așteptam. Mă așteptam ca echipa să joace destul de bine, așa cum a făcut în repriza a doua, a făcut-o și în prima, dar am făcut două greșeli copilărești au făcut ca scorul să fie în favoarea dinamoviștilor. Au o o echipă puternică. Eu dacă sunt lăsat în pace, eu zic că fac o echipă bună la Timișoara.


Dacă mai aduc 1-2 jucători eu zic că voi face o echipă care să joace poate și mai frumos”, a declarat Ionuț Popa la DigiSport.

”Nu vreau să-l dezamăgim pe Robu”

Experimentatul antrenor consideră că rezultatele bune nu trebuie așteptate neapărat în rundele imediat următoare. ”Dacă nu e răbdare, degeaba. Întreb cine ar putea face mai mult la o asemenea situație? …Nu mă simt amenințat, am trecut prin atâtea în fotbal, dar sunt atâția specialiști care mereu sapă la temelia unei idei, reguli, așa cum ne dorim noi la Timișoara. Eu am acceptul primarului Robu, nu vreau să-l dezamăgim, e promotorul acestui club… Vreau ca echipa asta să fie una bună. Am jucat azi cu trei jucători sub 21 de ani, puține echipe pot face asta”, a precizat Popa pentru aceeași sursă.

”Azi meritul e al jucătorilor pentru că au înțeles bine ce vreau, jocul bun pe care l-au făcut e tot meritul lor”, a conchis tehnicianul după ce ACS Poli a pus probleme reale dinamoviștilor.

Andone: ”Poli va pune probleme”

Antrenorul principal al lui Dinamo, Ioan Andone, a vorbit la final în termeni optimiști pentru trupa timișoreană. ”Mă așteptam după meciul cu Astra să o ținem la fel. În repriza secundă ne-am pierdut luciditatea. Am jucat ce a jucat Poli. O echipă bună, care va pune probleme în Divizia A când vor trece câteva etape peste ei”, a concluzionat ”Fălcosul”.

2 COMENTARII

  1. Pe mine nu ma ingrijoreaza echipa sau Antrenoru Ionut Popa care stiu ca este un bun Tehnician iar el trebuie lasat in pace sa aiba liniste….pe mine ma ingrijoreaza datoriile Clubului catre jucatori si nu numai dar si Penalitatile !

  2. D- le Popa,nu mai urla : arbitrii,arbitrii!La această oră Timișoara este o echipă penibilă cu un antrenor și mai penibil,total depășit!Ai dori d- ta să revină Crăciunescu,și după aceea cu un purceluș de lapte,cu 10-15 litri de vin,1-2 fete ,,drăguțe,, sau 15-30 litri de benzină se putea câștiga un meci!Esti penibil și când il pupi în fund și pe primarul Timișoarei. lăudîndu- l la fiecare interviu!Obiceiuri tipice ptr.lumrea unor vr emuri apuse!Speri să te țină la echipă sa iei niște bani absolut nemeritați ptr.că dumneata nu mai antrenor de mult,de pe vremea ,,purceilor,,!Ultimul meci l- ați pierdut absolut meritat!Iar de când ,,străinul,,conduce arbitrajul românesc arbitrii români au avansat in ,,clase,, și apar și la competiții de nivel european sau mondial !( la turnee finale,meciuri din C.L,etc.) Asa că ,,mosule,,TACI DRACULUI DIN GURĂ ptr.că ESTI PENIBIL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.