Un fost jucător al lui CH Poli Timișoara, GOLGHETER și campion MONDIAL...

Un fost jucător al lui CH Poli Timișoara, GOLGHETER și campion MONDIAL universitar cu naționala României. Câte goluri a marcat în finală

0
DISTRIBUIȚI
13438810_10153791141706378_2596340156011321773_n
România e campioană mondială universitară la handbal masculin. Foto: Facebook / Cerasela Cojocariu

Reprezentativa României s-a impus la Campionatul Mondial Universitar de handbal masculin.


Printre jucătorii ”tricolori” care au strălucit de-a lungul turneului s-a numărat și Demis Grigoraș, transferat de la CH Poli Timișoara la Tatabanya. Fostul inter al bănățenilor a marcat nu mai puțin de 12 goluri în finala cu Coreea de Sud, încheiată cu scorul de 28-20 (16-10) în favoarea României.

România se întoarce cu două medalii prețioase de la Campionatele Mondiale Universitare. Echipa feminină a obținut argintul după ce a cedat ieri în finala cu Spania.

Astăzi, băieții au încununat un turneu perfect la Malaga. Au învins fără drept de apel reprezentativa similară a Coreei de Sud, formație pe care au învins-o și în grupă, dar la limită (29-28). ”Tricolorii” au trecut în semifinale chiar de naționala gazdă, Spania. În actul final goleadorul Demis Grigoraș (foto, nr. 23) s-a remarcat din nou. El fiind și golgheterul competiției cu o medie de zece reușite pe meci. Fostul jucător al lui CH CSU Politehnica Timișoara a înscris câteva reușite personale foarte spectaculoase azi și a ajuns în total la cota 12 goluri din 15 șuturi trimise spre buturile adverse. Este a șaptea medalie de aur obținută de România în istoria CM Universitar de handbal.

51 de goluri a marcat Grigoraș la Campionatul Mondial Universitar

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.