Moarte GROAZNICĂ pentru un bărbat din vestul țării, ucis de un utilaj...

Moarte GROAZNICĂ pentru un bărbat din vestul țării, ucis de un utilaj agricol

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Un bărbat a murit în această dimineață, în localitatea arădeană Vladimirescu după ce a fost prins într-un utilaj de balotat cu care lucra în apropierea pădurii din zonă.

Victima, împreună cu verişorul său, un tânăr de 21 de ani, lucrau pe două tractoare care aveau ataşate utilaje de balotat. Freza utilajului de balotat fânul pe care lucra victima s-a blocat şi nu a mai funcţionat, iar tânărul de 29 de ani a oprit tractorul, s-a dat jos cu intenţia de a repara ceea ce se stricase.


Doar că, în momentul în care s-a aplecat cu capul sub freză, aceasta a pornit şi i l-a zdrobit. Scena de groază s-a desfăşurat sub privirile speriate ale verişorului în vârstă de 21 de ani.

„S-a dat jos şi a băgat capul la presă să vadă dacă mai merge, că nu a mai mers melcul la greblă. Şi-a băgat capul şi i l-a turtit. Dacă nu-l trăgeam tot capul îi era praf. A murit pe loc”, a povestit şocat verişorul victimei. Cei doi lucrau la negru pentru un „patron” din Vladimirescu. Victima lucra de aproximativ de 3 ani, în timp ce verişorul acesteia era proaspăt „angajat”, de doar 2 luni, relatează aradon.ro.

Un echipaj SMURD şi unul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad s-au deplasat la locul tragediei. Paramedicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 29 de ani, cadrele medicale constatând doar decesul acestuia. Soţia bărbatului a jelit lângă el până când Poliţia a început cercetările la faţa locului şi a fost îndepărtată cu greu de cadavrul soţului, tată a două fetițe mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.