Momente PENIBILE la Primăria Timișoara: singurul consilier local cu handicap locomotor nu...

Momente PENIBILE la Primăria Timișoara: singurul consilier local cu handicap locomotor nu a avut cum să ajungă la sala de plen

0
DISTRIBUIȚI
raluca popescu primaria timisoara
Raluca Popescu, ajutată să ajungă în sala de ședințe a CLT. Foto: Adrian Pîclișan

Aleasă în premieră consilier local, Raluca Popescu de la PMP nu a putut intra ajunge în sala de consiliu, unde primarul Nicolae Robu a fost investit cu un nou mandat și a depus jurământul.

După minute bune în care tânăra în scaun cu rotile, care este și preşedintele Asociaţiei „Ceva de Spus”, a aștepta o soluție, a fost până la urmă ridicată cu căruciorul de Sorin Predescu, şeful Direcţiei de Cultură, de un poliţist local din instituţie şi de un cetăţean.


Ajunsă la capătul scărilor tânăra era la un pas să izbucnească în plâns din cauza umilinţei suferite. În fața „convoiului”, mergea extrem de liniștită Rodica Cojan, serviciilor sociale din subordinea Primăriei Timişoara. Explicația municipalității a fost una simplă: liftul s-a stricat din cauza ploilor.

„Liftul se mai defectează, ocazional. De ieri acesta nu mai funcționează și un alt sistem pentru accesul persoanelor cu dizabilități nu este funcțional la nivelul municipalității”, au declarat reprezentanții Primăriei Timișoara. (Georgeta Petrovici)

După plenul în care a depus jurământul pentru al doilea mandat, primarul Nicolae Robu a promis că până săptămâna viitoare liftul va fi reperat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.