Muncitorii care lucrau în Piaţa Bălcescu s-au trezit cu borcane aruncate în...

Muncitorii care lucrau în Piaţa Bălcescu s-au trezit cu borcane aruncate în cap. Vezi care a fost motivul

0
DISTRIBUIȚI

muncitor-santier-obosit-640x438

Nici unii nici alţii nu respectă normele de convieţuire în comun şi nici legile din România, cu toate astea se victimizează de parcă sunt complet inocenţi atunci când suportă consecinţele – aşa poate fi descrisă, pe scurt, relaţia dintre timişoreni şi muncitorii care prestează serivicii pentru firmele contractate de Primăria Timişoara. De la venirea în funcţia de primar al capitalei Banatului, Nicolae Robu a promis modernizare în forţă. Multe dintre lucrări au fost însă făcute cu întârzieri sau, din contră, au fost fuşerite.

Un lucru este cert: în Timişoara mai sunt multe de făcut.


Însă, nu toţi timişorenii par să aprecieze graba cu care Nicolae Robu vrea să facă intervenţii. Ba mai mult, există chiar operaţiuni care stârnesc nervii timişorenilor în asemenea măsură încât aceştia uită că ar trebui să se comporte civilizat.

Primarul a povestit astăzi una din păţăniile muncitorilor care au lucrat la reabilitarea Pieţei Bălcescu. „În principiu ar trebui să se lucreze şi ziua şi noaptea şi eu le cer firmelor să lucreze şi ziua şi noaptea. Cu unele am reuşit, cu altele nu am reuşit. Se mai întâmplă încă un fenomen: unii cetăţeni reacţionează. Am avut cazuri de reacţii violente. Au aruncat de la geam, puteau să-i omoare pe muncitori, au aruncat de la geam cu borcane că nu pot dormi. De la un anumit etaj este suficient să fie şi un borcan gol, nu trebuie neaparat să fie plin”, a declarat Robu. Incidentul la care face referire primarul a avut loc în timpul lucrărilor din Piaţa Bălcescu. Edilul spune că a instruit muncitorii nu doar să continue lucrările, dar şi să informeze cetăţenii că unicul vinovat este chiar el, cel ales să conducă oraşul. Robu susţine că spera ca după finalizarea reamenajării Pieţei Bălcescu oamenii să uite de deranjul de care au avut parte pe durata lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.