Muse, Iron Maiden şi Twisted Sister, capete de afiş ale festivalului Rock...

Muse, Iron Maiden şi Twisted Sister, capete de afiş ale festivalului Rock The City. Vezi când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Muse va susţine un concert în cadrul festivalului Rock The City
Formaţia Muse va susţine un concert în cadrul festivalului Rock The City

Melomanii autohtoni au parte de o nouă ediţie a festivalului Rock The City, care va avea loc în perioada 29 – 31 iulie, la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei şi care îi va aduce pe scenă pe Muse, Iron Maiden şi Twisted Sister, aceştia din urmă aflaţi în premieră în România.

Formaţia Muse, are peste 20 de milioane de albume vândute, peste 50 de premii primite, dintre care 3 Grammy-uri. După cum ne-a obişnuit, Muse este un critic acid al societății, dar și un vizionar distopic, versurile scrise la obiect și puse pe un sound rock pompos mergând direct la public. Cel mai recent album al lor, Drones este un disc concept, care spune povestea protagonistului, într-un mod deosebit, prin relatarea diverselor stări pe care acesta le experimentează – de la abandon și pierderea speranței la indoctrinarea de catre sistem ca dronă umană. Muse este un bun entertainer rock și ca exemplificare stau mărturie piesele „Psycho“, „Dead Inside“, „Reapers“ și „Aftermath“.În acest turneu, Muse a înglobat noile piese într-un singur set, iar restul sunt de factură Best of Hits…

Iron Maiden are la activ peste 90 de milioane de albume vândute, peste 2000 de concerte live susținute în 59 de țări, zeci de milioane de fani și 16 albume de studio de o calitate infailibilă, garantată prin puterea numelui trupei. Iron Maiden va susține la București unul dintre ultimele show-uri din turneul „The Book Of Souls 2016”, turneu ce a avut un imens succes la nivel mondial, promovând cel mai recent album lansat, cu acelaşi nume.


Albumul a ocupat primul loc în topurile muzicale din peste 40 de ţări. Turneul i-a purtat pe cei de la Iron Maiden peste 6 continente și 36 de ţări, incluzând concerte în premiera în China, El Salvador și Lituania. Producția evenimentului va fi o premieră pentru Romania, scena masurând 20 de metri lungime, 15 metri adâncime și 18 metri înălţime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul prezent. Fear Of The Dark, The Trooper, Powerslave, The Number Of The Beast și Wasted Years, precum și hit-uri emblematice ale trupei din anii ’80 si ’90, vor face parte din set list, împreuna cu melodii de pe noul lor album de studio “The Book Of Souls”.

Twisted Sister s-a format în 1973 la New Jersey. Ideea i-a aparţinut solistului vocal Dee Snider și chitaristului Jay Jay French (pe numele său adevărat John Segall – ce are origini românești), care i-au cooptat pe chitaristul Eddie Ojeda, bateristul Tony Petri şi bass-istul Marc Animal Mendoza. Influenţat puternic şi de scena punk, mai ales de New York Dolls, Twisted Sister era o combinaţie de rock, punk şi ceva metal, o combinaţie care a prins din prima în zona underground. Dacă în America Twisted Sister nu avea popularitate prea mare în schimb, în Anglia, Twisted Sister a fost privit drept un grup şoc. Acolo au semnat primul contract cu o casă de discuri independentă, Secret Records, care le-a editat primul disc ”Under The Blade”, produs de către Pete Way de la UFO. Prima lovitura dată de grup la nivel mondial a fost albumul ”Stay Hungry”, apărut în 1984, un disc placat de trei ori cu platină, vândut în peste 4 milioane de exemplare, care a ieșit în evidență datorită unor piese precum We’re Not Gonna Take It, I Wanna Rock, Burn In Hell şi superba baladă The Price. În 1987 a fost lansat ultimul album de studio din perioada de aur, Love Is For Suckers, apoi grupul s-a destrămat, dar a revenit în atenție în 2001, iar de atunci au mai fost lansate două albume de studio și câteva produse live. Acest grup a avut un rol esenţial în rockul anilor 80, a fost una dintre trupele emblematice în zona glam metal, iar festivalul Rock The City îl aduce în premieră în România. Concertul de la București se află inclus în turneul 40 and F*ck It!, ultimul pe care Twisted Sister îl va efectua în cariera sa, iar după moartea bateristului A.J.Pero de anul trecut, grupul l-a angajat pentru restul datelor de turneu pe celebrul Mike Portnoy (fostul baterist al grupului Dream Theater). Biletele pentru acest festival de neratat pentru amatorii de rock se găsesc aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.