Muzică de meditaţie made in Timişoara. S-a lansat primul videoclip al proiectului...

Muzică de meditaţie made in Timişoara. S-a lansat primul videoclip al proiectului Nadayana VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Nadayana a lansat primul videoclip la piesa Towards The Light
Nadayana a lansat primul videoclip la piesa Towards The Light

Proiectul timişorean Nadayana a lansat primul videoclip la piesa „Towards the Light”, melodie care a fost inclusă pe albumul de debut care poartă numele de „Nine”.

Nadayana este un proiect de world-music contemporan fondat de Claudiu Lazarciuc. Numele Nadayana vine din sanskrita „nadam” (sunetul interior care apare în meditaţia profundă) şi „yana” (cale – către aceea stare de contemplare).


Ocazional Julia Lazarciuc (Matseylik) se alătură proiectului muzical. Vocea principală a muzicii sale este dată de Hang şi Handpan – adevărate păsări rare printre instrumentele acustice, care au fost inventate recent, la începutul secolului 21 şi care sunt caracterizate de un „sound” emoţionant care evocă simplitate şi reconectare la esenţa spirituală. Prin îmbinarea acestor instrumente cu timbrul reverberant al Gongurilor tradiţionale tailandeze, voce, mantre, liniştea dintre sunete şi alte sonorităţi eterice,

Nadayana este o reinventare a muzicii culturilor antice şi a lumilor îndepărtate. Claudiu Lazarciuc a compus şi muzică de film. A fost nominalizat la Idyllwild International Festival Of Cinema în Los Angeles, California pentru coloana sonoră a filmului „The Boatman”. Deasemenea, a participat la o serie de evenimente în calitate de invitat, printre acestea numărându-se şi lansarea albumului de debut al lui Petre Ionuţescu, „Maria Radna Live”, în cadrul unui concert de muzică ambientală care a avut loc la mijlocul lunii martie, la Domul Catolic din Piața Unirii. Albumul poate fi ascultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.