Nicolae Robu, entuziasmat de alianţa cu Bojin, pe care l-a făcut în...

Nicolae Robu, entuziasmat de alianţa cu Bojin, pe care l-a făcut în nenumărate rânduri incompetent: „Şi care e problema?”

0
DISTRIBUIȚI

robu bojin

Alianţele decise de la nivel naţional sunt literă de lege pentru politicienii de la nivel local, chiar dacă de multe ori acestea prevăd parteneriate între oameni care s-au criticat sau insultat public de nenumărate ori. Un exemplu elocvent în acest sens este alianţa dintre UNPR şi PNL, despre care Nicolae Robu s-a anunţat astăzi încântat, promițând că va face echipă bună cu progresiștii și că va fi fidel promisiunilor făcute.

„Ce pot eu să vă spun este că iniţiativa în sensul acestui parteneriat cu UNPR, alianţă într-o primă fază şi analiza posibilităţilor interesului de fuziune într-o fază iniţială a avut suport din partea noastră. Chiar putem spune că a fost iniţiată de către noi pentru că noi am căutat în primul rând un parteneriat cu UNPR la Consiliul Judeţean Timiş. Colegii de la UNPR Timiş au fost de asemenea deschişi. Între noi avem şi relaţii interumane bune şi ei au considerat că oricând PNL este un partner mult peste ceea ce s-a dovedit în timp că poate să fie şi este PSD.


Drept urmare, s-au purtat discuţii la nivel naţional că la vremea iniţiativei noastre a colegului Dan Popa şi cu mine, dar şi lideri ai PNL Timiş la nivel naţional exista un protocol între PSD şi UNPR şi colegii uneperişti din Timiş nu puteau să iasă din prevederile acelui protocol. S-a ajuns la deschidere şi la nivel naţional şi s-au purtat discuţii. Acuma să fie limpede, că dacă se fac paşi şi spre fuziune sau nu, se va decide doar de către forurile abilitate ale celor două partide”, a declarat Nicolae Robu.

Despre colaborarea cu Titu Bojin, fost preşedinte al CJ Timiş pe care adesea l-a jignit, Robu a comentat că „şi care e problema. Dumneavoastră credeţi că în PNL noi între noi nu ne criticăm? Suntem un partid deschis, viu, în care se vorbește în față. Mai sunt unii care vorbesc pe la colțuri. Eu în campanie nu am purtat de grijă nimănui, nici măcar celor care erau în competiție cu mine”.

PRESSALERT.ro prezenta ieri detalii din culisele negocierilor purtate de PNL şi UNPR pentru şefia CJT, discuţii în care Nicolae Robu le-a promis colegilor din UNPR posturi care se ocupă prin concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.