Nicu Bitea, ales lider de grup al PNL în CJ Timiş. Ce...

Nicu Bitea, ales lider de grup al PNL în CJ Timiş. Ce promite

1
DISTRIBUIȚI

nicu bitea1

PNL Timiş şi-a desemnat liderul de grup în Consiliul Judeţean Timiş. Locul despre care se credea că îi va reveni liberalului Marian Vasile , care a deţinut, în mandatul 2012-2016, această funcţie, dar şi pe cea de vicepreşedinte al CJ Timiş, i-a revenit lui Nicu Bitea, copreşedinte al TNL Timiş. Bitea se află la al treilea mandat de consilier judeţean şi provine din rândul pedeliştilor.


Acesta a fost preşedinte al TDL Timiş înainte de fuziunea dintre PNL şi PDL, iar acum deţine funcţia de copreşedinte al organizaţiei judeţene de tineret, alături de Liviu Cocean cu care este coleg şi în CJ Timiş.

După alegerile din vara acestui an, PNL Timiş a obţinut un număr de 14 consilieri judeţeni. Majoritatea pentru conducerea instituţiei a fost constitută prin alianţa dintre PSD, PMP şi ALDE, cu un total de 20 de consilieri. După fuziunea decisă la nivel naţional, PMP a înglobat şi cei trei consilieri ai UNPR Timiş, astfel că PNL a rămas în opoziţie. Despre numirea sa în funcţia, Bitea a declarat pentru PRESSALERT.ro că „vreau să le mulţumesc colegilor mei că m-au susţinut şi pentru că mi-au acordat încrederea lor pentru a ocupa această poziţie. Fac politică de la 16 ani şi sunt convins că voi fi la fel de dedicat şi acestei titultaturi de prima voce care reprezintă primarii PNL în CJ Timiş. Vreau să confirm faptul că încrederea acordată tinerilor este perfect justificată şi că tinerii din partid pot face treabă bună”. În cursa pentru şefia grupului au intrat doar Nicu Bitea şi Adrian Păşcuţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.