Noua conducere a CJ Timiș, întâlnire de lucru cu directorii din cadrul...

Noua conducere a CJ Timiș, întâlnire de lucru cu directorii din cadrul instituţiei administraţiei judeţene şi unităţilor subordonate. Ce a cerut Grindeanu

0
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis (5) grindeanu roxana iliescu

Recent învestit în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, Sorin Grindeanu, a avut astăzi o şedinţă de lucru cu directorii din cadrul instituţiei administraţiei judeţene şi unităţilor subordonate. La reuniune au luat parte şi cei doi vicepreşedinţi al CJ, Roxana Iliescu de la PMP şi Traian Stancu de la ALDE.

Sorin Grindeanu le-a cerut tuturor participanţilor să prezinte care sunt situaţiile complexe şi urgente care trebuie rezolvate imediat, dar şi informări privind proiectele aflate în derulare referindu-se în principal la reparaţiile, modernizările şi investiţiile la drumurile judeţene şi la clădirile aflate în patrimoniul propriu.

Pentru a preveni ilegalitățile, noul preşedinte al CJ Timiş şi-a atenţionat subordonaţii că introducerea de proiecte suplimentare pe ordinea de zi a plenurilor instituţiei se poate face doar în situaţii cu caracter excepţional.


Grindeanu a avut și o discuţie şi cu Muzeului Banatului şi funcţionari din cadrul CJ Timiş, pe tema infiltraţiilor de apă din Castelul Huniade, rezultate în urma ploilor torențiale de săptămâna trecută.

„Sunt deschis la propunerile dumneavoastră, doresc o colaborare eficientă şi o atitudine proactivă. Şi mă refer la iniţiative şi respectarea prevederilor legale şi găsirea de soluţii în favoarea comunităţii”, a le-a spus Grindeanu subordonaților săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.