Noua generație de absolvenți de la Arte își prezintă creațiile. Unde și...

Noua generație de absolvenți de la Arte își prezintă creațiile. Unde și când le puteți vedea

0
DISTRIBUIȚI

ABSOLVENTI09_resizeTimișorenii sunt invitați, de vineri până al finele lunii, să vadă cum se „mișcă” cei mai tineri artiști plastici, designeri sau creatori de modă din Timișoara. accesul la creațiile lor e liber.

Fiecare final de an universitar oferă studenților și cadrelor didactice din Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest din Timișoara prilejul de a reuni și oferi publicului timișorean o radiografie a creațiilor de peste an a celor 125 de studenți cu specializări în domeniu.

Într-un eveniment vizual complex, absolvenții promoției 2016 își vor expune și susține lucrările de licență și disertație în cadrul Galei absolvenților care va cuprinde în acest an trei momente importante.


Deschiderea Galei va avea loc vineri, 15 iulie, la ora 10.00, în ambianța amplei expoziții organizate la Halele TIMCO din Timișoara, cu sprijinul galeriei Calina.

Vor fi prezentate lucrări de pictură, grafică, sculptură, fotografie, animație 2D, film, proiecte de conservarea și restaurare, proiecte de design, obiecte de ceramică, lucrări textile, proiecte și piese vestimentare. Cu această ocazie, vor fi premiate cele mai bune lucrări ale absolvenților fiecărei specializări.

Un al doilea vernisaj va avea loc în 19 iulie, de la ora 17.00, la sediul INCUBOXX, cu prilejul prezentării unei selecții de proiecte de design. Tot în 19 iulie, la Iulius Mall, de la ora 19.00, va avea loc o spectaculoasă paradă de modă.

Lucrările, în toate locațiile pot fi vizitate până pe 31 iulie. Accesul publicului e liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.