O viaţă Pokemon Go!

O viaţă Pokemon Go!

0
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Nu mai pot cu Pokemon Go! Şi nu mai pot nici cu cei contra, nici cu cei care îl apără. Şi nu, nu e o treabă de la stat pe Facebook. Ma duc la magazin să cumpăr castraveţi, aud de Pokemon Go. Timişorenii nu joacă. Sau dacă joacă, se ascund, căci sâmbătă, la Casa Tineretului veniseră cam 15 în prima jumătate de oră a evenimentului de prins Pokemoni. Dar e cool! E cool să te uiţi la ciurdele de jucători pe care televiziunile îi arată că blochează autostrăzi şi să te simţi mai bun.

Ce dracu! Tu nu eşti un prost care fuge după o un personaj care nu există, nu? Tu ești o ființă superioară. De fapt, dacă mă întrebați pe mine, isteria Pokemon e creată artificial și glumele pe tema asta dau senzația că suntem deja sclavii unui joc.


Am văzut că sute de oameni au dat share unui text scris Oana Pellea care spunea că Pokemon Go e un experiment asupra rasei umane! Oau! De fapt, mă tot întreb cine e mai penibil, ăia care joacă sau ăia care sunt revoltați și nu își văd de treaba lor.

Pokemon Go? Toți îl jucăm! Ne petrecem viața visând că mâine va fi mai bine. Vom fi mai slabi, mai bogați, mai relaxați, poate soțul ne va iubi mai mult și poate șeful ne va da o mărire de salariu și o reducere de normă. Fugim mereu după jobul de vis, bărbatul sau femeia perfectă, și desigur, corpul perfect şi orice obţinem azi devine mâine insignifiant. Cu toții visăm și fugim după vise. Dar omul le numește idealuri. Se cheamă că ești o ființă superioară atunci când lupți să devii mai bun, chiar dacă lupta ta înseamnă să nu trăiești niciodată prezentul, ci să speri la un viitor mai bun.

Și atunci când nu visăm la viitor, ne gândim la trecut. Cel mai adesea cu regret. E tot un Pokemon Go, stimați amici. Dar fără marketing, ci cu condiţionare socială. Chiar dacă nu vă place ideea asta. Și, ca să o spun drept, mi-ar fi plăcut să văd atât de multă revoltă din partea oamenilor la adresa modei cu sprâncene tatuate, graţie căreia multe femei au ajuns să arate ca niște travestiți, de exemplu. E tot un experiment la adresa rasei umane să te faci din om clovn pentru că e la modă, zic eu. Și nu, nu joc Pokemon Go. Iar în viață, îl joc mult mai puțin decât alții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.