Pompierii, acțiuni toată noaptea după inundațiile din zona Făget. Vezi bilanțul

Pompierii, acțiuni toată noaptea după inundațiile din zona Făget. Vezi bilanțul

0
DISTRIBUIȚI

.

13754385_1230367017028295_300388786145772604_nPompierii din Timiș au avut o noapte grea. În urma ploilor abundente care au căzut noaptea trecută, Stația de Pompieri Făget, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș a fost solicitată să intervină la inundații în trei localități: Făget, Bichigi și Cladova.


Aceștia au intervenit cu utilaje menite să extragă și să dreneze apa din zonele în care s-a acumulat, pentru a preîntâmpina inundarea satelor și locuințelor din acestea

S-au deplasat, în sprijin și pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj. În total pentru înlăturarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase, au acționat 25 de subofițeri și un ofițer, cu 8 motopompe, 3 electropompe, 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, un autocamion și alte două mijloace de transport. Au fost afectate 11 gospodării (curți și grădini), 6 străzi, apa având o adâncime de 20 cm. De asemenea s-a acționat în patru misiuni de degajare copaci de pe suprafața carosabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.