Posibile ÎNTĂRIRI pentru ASU Politehnica. Nou promovata alb-violetă a împrumutat un junior...

Posibile ÎNTĂRIRI pentru ASU Politehnica. Nou promovata alb-violetă a împrumutat un junior de la ACS Poli și testează doi bănățeni care au evoluat și în prima ligă

1
DISTRIBUIȚI
Radu Motreanu (foto, nr. 19), în duelul ASU Poli - Mama Mia 3-1
Radu Motreanu (foto, nr. 19), în duelul ASU Poli – Mama Mia 3-1

ASU Politehnica continuă înregimentările pentru a se prezenta cât mai onorabil în B. La începutul săptămânii nou promovata alb-violetă a ajuns la un acord cu concitadina ACS Poli pentru împrumutul tânărului fundaș dreapta Radu Motreanu. De asemenea, de azi, sub comanda lui Sorin Brîndescu se pregătesc doi mijlocași cărora li se prevedea un viitor mare în urmă cu câțiva ani. E vorba de Andrei Vaștag și Alin Roman, care vor fi testați în jocul de mâine cu Szeged 2011.

roman
Alin Roman (foto stânga), în vremea când era o speranță la ACS Poli

Formația susținută de suporteri are un bilanț negativ în teste și își dorește noi întăriri.


ASU Poli încearcă să mai aducă jucători care vor face față cerințelor Ligii a II-a. Din această categorie par să facă tinerii Roman și Vaștag, ambii în vârstă de 22 de ani și cu o experiență deja mare la nivelul acestui eșalon. Alin Roman are peste 70 de jocuri în B și a evoluat în ultimul sezon la FC Caransebeș și UTA. El a bifat și patru prezențe în Liga I, una în tricoul lui Dinamo și trei pentru ACS Poli. Andrei Vaștag, fostul său coleg din ”Generația de aur” la nivel de juniori a LPS Banatul, are de asemenea peste 50 de jocuri în Liga a II-a, cât și 19 prezențe în primul eșalon în tricoul Viitorului lui Gică Hagi. În ultimul an acesta a jucat doar în Liga a IV-a austriacă, la SV Wurmla. Cei doi s-au antrenat în această după amiază și urmează să fie văzuți în tricoul cu dungi violete în amicalul de mâine.

De asemenea, de luni, sub comanda lui Sorin Brîndescu se află și Radu Motreanu. Fundașul dreapta în vârstă de 18 ani urcă astfel un eșalon după ce în ediția trecută a avut 22 de apariții la Mama Mia Becicherecu Mic. Internaționalul de juniori a fost împrumutat de asemenea de ASU Poli de la ACS Poli.

ASU Politehnica dispută mâine, de la ora 19.00, la Gyula al cincilea test al verii. Adversar va fi Szeged 2011, grupare de eșalon secund care în weekend a făcut 2-2 cu ACS Poli pe ”Dan Păltinișanu”. Până acum echipa suporterilor are un bilanț slab în teste, o remiză și trei înfrângeri, dintre care două echipele I și II ale celor de la Elore Bekescsaba.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.