Posturi scoase la concurs la Primăria Timişoara. Când se dau examenele

Posturi scoase la concurs la Primăria Timişoara. Când se dau examenele

0
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara (1)

Primăria Timişoara scoate noi posturi la concurs. Cei care doresc să muncească în instituţia condusă de Nicolae Robu sau instituțiile din subordine au mai multe opţiuni la dispoziţie: aceştia pot opta pentru un post de inspector de specialitate la diverse compartimente ale PMT sau pot munci la una din creşele din Timişoara. Lista completă cu posturi poate fi consultată aici.

Proba scrisă se va da în data de 17.08.2016, ora 10.00, iar dosarul de concurs va conţine: cerere de înscriere la concurs; copia actului de identitate; copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă şi, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei; cazierul judiciar;adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate.

„Adeverinţa care atestă starea de sănătate conţine, în clar, numărul, data, numele emitentului şi calitatea acestuia,în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătăţii Publice.


Copiile actelor se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale,care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretarul comisiei de concurs. Documentul prevăzut la lit.e) poate fi înlocuit cu o declaraţie pe proprie răspundere.în acest caz,candidatul declarat admis la selecţia dosarelor are obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul documentului cel târziu în 5 zile lucrătoare de la data la care a fost declarat admis în urma selecţiei dosarelor, sub sancţiunea neemiterii actului administrativ de numire. Formularul de înscriere se pune la dispoziţie condidaţilor prin secretarul comisiei de concurs din cadrul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului. Termenul de depunere al dosarului 29.07.2016 la sediul instituţiei din Timişoara, B-dul C.D. Loga nr.l, Serviciul Resurse Umane – camera 8 (parter)”, informează Primăria Timişoara.

Bibliografia pentru candidați poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.