Președinte nou, securist vechi

Președinte nou, securist vechi

1
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Prima mișcare făcută de pesedistul Sorin Grindeanu când a ajuns președinte al Consiliului Județean Timiș a fost să-și aleagă primii consilieri personali. Adică oamenii de bază pentru o guvernare altfel, după cum a promis. Rămâne un mister cum se pot schimba lucrurile când se folosește unul dintre cei mai ”tociți” consilieri – Alexandru  Chirilă. Fost ofițer de ”doi ș-n sfert” care a trecut prin birourile tuturor șefilor din administrația locală din ultimii ani, de la pedelistul Ostaficiuc, la pesedistul Bojin, la liberalul Robu și înapoi la pesedistul Bojin.

Tot timpul însoțit de faima că este un tip informat, desigur trecutul său sugerează asta, a avut grijă de interesele familiei și ale apropiaților săi.


Ca să ne aducem aminte doar de contractele soției sale fie cu compania națională de drumuri sau cu Retim-ul. Și, desigur, să nu uităm de tunul pregătit cu terenul de la marginea Timișoarei care a fost ratat după dezvăluirile PRESSALERT.ro.

Decizia lui Grindeanu, fost membru al comisiei de control al SRI, de a menține un astfel de personaj în zona de influență a deciziilor, te face să te întrebi cum se pot schimba lucrurile cu oameni vechi? Sau dacă se vor schimba cu adevărat. Căci e greu să mai crezi discursul cu curățarea PSD-ului și să promovezi ca sfătuitor un fost primar, cercetat de ANI pentru că și-a angajat soția arhivar. Cu astfel de alegeri, Grindeanu se poate alege cu o grande famiglia în următorii patru ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.