Primarul Nicolae Robu a depus jurământul pentru al doilea mandat. De ce...

Primarul Nicolae Robu a depus jurământul pentru al doilea mandat. De ce a fost nevoit să repete ceremonia FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2121081006">
juramant nicolae robu 2016 (6)
Nicolae Robu depunde jurământul pentru un nou mandat. Foto: Adrian Pîclișan

Ceremonie sub semnul ridicolului, astăzi, la Primăria Timişoara, unde Nicolae Robu a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al Municipiului Timişoara. Aleasă în premieră consilier local, Raluca Popescu de la PMP, aflată în scaun cu rotile, nu a putut intra ajunge în sala de consiliu cu liftul.

Sus, în sala de plen, departe de a avea problemele tinerei pemepiste, restul de consilieri locali s-au grupat pentru a discuta înainte de începerea ceremoniei. Extrem de relaxat primarul Nicolae Robu şi-a făcut apariţia în sală la câteva minute după ora 14.00, dând mâna zâmbitor cu aleşii locali. După câteva probe de microfon s-a dat startul şedinţei de validare, în cadrul căreia la prezidiu s-a aflat şi un judecător.

Din cauza emoțiilor, Nicolae Robu a rostit jurământul fără a ține mâna pe Biblie. Constatând eroarea, acesta a repetat jurământul, explicând că spre binele cetățenilor nu strică să jure din nou, de data asta corect. Ulterior, primarul a susținut un discurs în cadrul căruia a făcut apel la respect, uitând că în mandatul anterior a fost cel care a jignit cei mai mulți consilieri locali.

Directorul Direcţiei tehnice, Culiță Chiș a privit cemeronia din ușa sălii de consiliu, alături de şoferul primarului Vasile. Jurnalistele PMT au luat și ele parte la ceremonie, alături de celebra consilieră a primarului Sanda Grbllă, care acum este funcționar la Direcţia Tehnică. La ceremonie au luat parte și prefectul județului Timiș Mircea Băcală și fostul comadant al ISU Banat generalul Mihai Benga. Discursul primarului au fost ascultat cu atenţie de soția consilierului local Lucian Căldăraru, Iulia Căldăraru, care pe durata ședinței care a avut loc în sală şi-a păstrat ochelarii de soare pe ochi, ca tinerii din cluburile de fiţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.