Primele mutări la vicecampioana Informatica Timișoara. Alb-violeții de la futsal au mai...

Primele mutări la vicecampioana Informatica Timișoara. Alb-violeții de la futsal au mai luat un internațional din Banatul Sârbesc. Cine a plecat

0
DISTRIBUIȚI
Slobodan Rajcevic, la echipa națională a Serbiei. Foto: Sportsfile
Slobodan Rajcevic, la echipa națională a Serbiei. Foto: Sportsfile

CS Informatica Timișoara a început să pregătească noul sezon, 2016-17, unul în care nu mai vrea să rateze titlul. Formația alb-violetă a anunțat azi și primul transfer, aducându-le lui Janjic și Rakic un coleg de la echipa națională, Slobodan Rajcevic, multiplu campion în Serbia. Vicecampioana României are de asemenea și două plecări importante înregistrat în această vară.

Rajcevic (31 de ani) a fost o piesă importantă pentru naționala Serbiei și la ultimul turneul final de Euro, încheiat pe locul 4.


El a marcat trei goluri în această competiție iar din cariera sa nu lipsesc nici participările la precedente trei mari turnee continentale, precum și Mondialul de futsal din 2012. Născut la Zrenjanin, în Banatul Sârbesc, Slobodan Rajcevic a mai evoluat la SAS Zrenjanin, Ekonomac Kargujevac și Fanar, ultima e o grupare cu care a luat titlul în Liban. De asemenea, el are cinci campionate câștigate în Serbia.

Fără Dobre și Iancu

Mult discutata plecare a lui Vlad Iancu s-a produs până la urmă după finele sezonului. Portarul naționalei a revenit la Autobergamo Deva. De asemenea, experimentatul Gabriel Dobre va purta alte culori în noul sezon, fiind noul antrenor-jucător al celor de la CSMS Iași.

Nu au fost însă singurele modificări de până acum la clubul timișorean din Liga I de futsal. La nivelul conducerii a fost înregimentat Ion Cărăbaș pe postul de manager general. De asemenea, alb-violeții de pe parchet și-au lansat site-ul oficial. La adresa futsaltm.ro se vor găsi știri și informații despre CS Informatica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.