Probleme cu licitaţia pentru programul cornul şi laptele, la CJ Timiş. Ce...

Probleme cu licitaţia pentru programul cornul şi laptele, la CJ Timiş. Ce promisiune face Sorin Grindeanu pentru la toamnă

0
DISTRIBUIȚI

laptele si cornul

Nepăsare în cazul programului laptele şi cornul prin care elevii din Timiş primesc masa în pauza mare. Vechea conducere a Consiliului Judeţean Timiş nu s-a grăbit deloc să înceapă licitaţia pentru contractarea unei firme care să se ocupe de aprovizionarea cu produse şi livrarea acestora către unităţile şcolare.

Astfel, 15 septembrie ar putea prinde CJT fără un contract de colaborare cu o firmă. Totuşi, conform noului preşedinte al CJ Timiş, Sorin Grindeanu, problema nu va fi resimţită de micuţii din şcoli.


„Există o întârziere care ne poate duce în situația ca începutul anului școlar să ne prindă fără o licitație terminată. I-am rugat pe cei din consiliul județean să găsească soluții. S-a așteptat, din punctul meu de vedere, foarte mult să se înceapă această licitație, neținându-se cont de termene și de faptul că școala începe în 15 septembrie. Se pasează vina dintr-o parte în alta, sper să nu avem probleme. Dacă nu vor exista contestații, ne vom înscrie în termenul de 15 septembrie. Dacă vor exista, i-am rugat să găsească o variantă legală, astfel încât să fie acoperit începutul de an școlar”, a explicat Sorin Grindeanu.

Practic, licitaţia a început din luna aprilie, însă fiind vorba de un proces cu mai multe etape, inclusiv posibilitatea de depunere de contestaţii, contractul nu a fost încă atribuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.