TUPEU RATT susține că nicio secundă călătorii nu au fost în pericol...

TUPEU RATT susține că nicio secundă călătorii nu au fost în pericol după ce un tramvai rămas fără vatman a trecut prin două intersecții circulate

0
DISTRIBUIȚI

13838554_1228617073872074_1950653659_oIncidentul de pe linia tramvaiului 4, petrecut vineri după-masa, și care se putea transforma cu ușurinta într-o tragedie, este din vina vatmanului. Reprezentantii RATT arunca responsabilitatea în spatele vatmanului care „nu a respectat procedura internă din Manualul Conducătorului de Tramvai, care interzice circulaţia cu uşile deschise”.

Potrivit celor de la RATT, călătorii aflați în tramvaiul fără vatman și care a trecut prin două intersecții fără să fie controlat de nimeni, nu au fost nicio clipă în pericol, deși în zonă circulă foarte multe camioane și TIR-uri.

Vatmanul a fost acuzat că a circulat cu ușile deschise, însă reprezentanții RATT nu fac nicio referire la lipsa climatizării din tramvaie, fapt pentru care cei mai mulți vatmani circulă în acest fel.

În ceea ce priveşte sănătatea vatmanului în cauză, cei de la RATT susțin că acesta a fost la zi cu analizele medicale înaintea evenimentului de vineri, neavând nicio problemă medicală, fiind apt pentru a conduce tramvaiul.


În prezent, starea de sănătate a bărbatului este stabilă.

 

În urma incidentului de vineri, Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş a demarat o anchetă, la fel ca şi Poliţia Rutieră. La nivel intern, R.A.T.T. a început o cercetare administrativă privind modul de respectare a procedurilor interne din Manualul Conducătorului de Tramvai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.