Razii în valuri ale polițiștilor în Timișoara și județ. Vezi care au...

Razii în valuri ale polițiștilor în Timișoara și județ. Vezi care au fost rezultatele

0
DISTRIBUIȚI

politia rutiera razie 11

Aproape 600 de sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii timișeni în week-end. Cei de la Rutieră au muncit serios în acest sfârșit de săptămână. Nu mai puțin de 135.000 de lei au adus la bugetul statului din amenzile aplicate.

”În zilele de weekend, poliţiştii timișeni au desfăşurat, pe raza judeţului, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice.


Au acționat peste 220 de polițiști”, transmite IPJ Timiș. Au fost efectuate 54 de acțiuni, 76 de controale și instituite 13 filtre rutiere.

În timpul acțiunilor, au fost constatate 35 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare şi la regimul circulaţiei), dintre care 25 în flagrant delict, şi au fost aplicate 597 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 135.000 de lei. Un număr de 37 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

”Pentru încălcarea normelor rutiere prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, polițiștii au aplicat 543 de sancțiuni, 218 dintre acestea fiind pentru depășirea limitelor legale de viteză”, au mai transmis oamenii legii.

De asemenea, în timpul raziilor, poliţiştii au reţinut 60 de permise de conducere şi au retras 22 de certificate de înmatriculare auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.