REZULTATE BACALAUREAT 2016 Unde pot fi văzute notele UPDATE În ce școli...

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Unde pot fi văzute notele UPDATE În ce școli s-au luat cele mai mari medii

0
DISTRIBUIȚI

rezultate bac 2013

Zi plină de emoţii pentru peste 4.000 de absolvenţi de liceu din Timiş, care, astăzi, aşteaptă afişarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat. Conform informațiilor oferite de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, rezultatele ar trebui să fie afișate la ora 16.00. În intervalul 16.00 – 20.00, toți cei nemulțumiți de notele luate pot depune contestații.

Vă reamintim că tinerii şi-au demostrat, în scris, cunoştinţele la Limba şi literatura română, la proba obligatorie a profilului, adică Matematică sau Istorie şi la probele opţionale ale profilului, Biologie sau Chimie. Nu mai puţin de 4.316 elevi s-au înscris la examenul de Bacalaureat în acest an, dintre aceştia 690 provenind din promoţii anterioare.


Doar șase elevi au fost eliminați din cadrul examenului pentru că au fost prinși încercând să copieze: cinci la Limba și literatura română și unul la proba obligatorie a profilului.

Rezultatele obținute de elevi vor fi afișate la avizierele centrelor de exameninare, dar chiar mai repede pe internet, AICI, după ora 13.00.

UPDATE Chiar și mai devreme decât ora estimată, rezultatele au fost afișate pe site-ul dedicat Bacalaureatului din acest an. „Podiumul” celor mai bune medii a fost împărțit de trei dintre liceele de prestigiu din Timișoara. Astfel, un elev de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” a avut media 9,93, iar o elevă de la Colegiul Național Bănățean și o tânără de la „C.D. Loga” au avut 9,91. Alți patru liceeni, doi de la „Loga” și doi de la „Moisil”, au avut media 9,9.

La nivel național, promovabilitatea este de 66,7% din numărul elevilor care s-au înscris la această sesiune a examenului de Bacalaureat.

statistica bacalaureat 2016 timis iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.