Primarul Robu despre CNDC după amenda de 10.000 de lei: „Sunt nişte...

Primarul Robu despre CNDC după amenda de 10.000 de lei: „Sunt nişte conţopişti care nu au făcut în viaţa lor nimic, dar au o plăcere să îşi arate muşchii amendând orbeşte”

2
DISTRIBUIȚI

tramvaie reabilitate17_resize

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu este revoltat de amenda de 10.000 de lei primită de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, pentru că în Timişoara tramvaiele nu au fost adaptate la nevoile cetăţenilor cu dizabilităţi. Robu susţine că a fost amendat de oameni care iau bonusuri să aplice abuziv amenzi.

„S-a prezentat greşit.


Nu este o amendă personală, este o amendă instituţională, unu la mână. Doi la mână, o vom ataca în instanţă. Noi suntem acuma în această ţară împărţiţi în două categorii: unii care fac şi unii care îi amendează pe cei care fac. Asta este situaţia. Sunt nişte conţopişti care nu au făcut în viaţa lor nimic, care stau şi nu înţeleg realităţile, dar au o plăcere aşa să îşi arate muşchii amendând orbeşte. Ce minte are cel care nu poate pricepe că a schimba tramvaiele într-un oraş înseamnă ani de zile de eforturi. Că niciun oraş din lumea aceasta nu poate scoate peste noapte zeci de milioane de euro pentru a-şi schimba parcul de tramvaie. Noi am fi meritat să fim amendaţi dacă nu am fi făcut nimic, dar după cum ştiţi avem deja două tramvaie prevăzute cu rampe. Avem deja alte 12 date în modernizare care vor fi gata pe parcursul acestui an şi vor fi şi ele prevăzute cu rampe. Pentru 2017 avem alte 14 tramvaie care vor fi trimise la modernizare şi vor fi prevăzute cu rampe şi în plus intenţionăm şi să cumpărăm tramvaie noi pe fonduri europene de pe exerciţiul financiar 2014 – 2020 care tot va porni el chiar dacă iată că suntem în 2016 şi nu a pornit numai pe câteva direcţii şi vom cumpăra 10 sau 15, câte ni se permite. Drept urmare, suntem foarte preocupaţi”, a detaliat edilul.

Pentru a se apăra, Robu a mai precizat şi că actuala administraţie a achitat costul achiziţionării troleibuzelor şi autobuzelor cumpărate în rate pe vremea când Timişoara era condusă de Gheorghe Ciuhandu.

2 COMENTARII

  1. conţopiştii ţi-au cerut informaţii şi nu le-ai dat nimic…
    aşa că ţi-au dat amenda maximă!
    Acu’ vrei ca timişorenii să o plătească…
    Ruşine!

  2. De data asta roaba are dreptate! Niste taraie brau care nu au facut nimic in viata lor.S-au trezit cu oarecare putere si se incarda ca niste golani la coltul blocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.