Robu promite pace şi pedepse în PNL Timiş, după eşecul de la...

Robu promite pace şi pedepse în PNL Timiş, după eşecul de la CJT: „Am făcut tot ceea ce se putea face pentru a constitui o majoritate acolo, în condiţii de legalitate şi onorabilitate”

0
DISTRIBUIȚI
nicolae robu pressalert 8 pnl timiș
Nicolae Robu vrea ordine și disciplină în PNL Timiș. Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

Pace, armonie şi… pedepse pentru cei care îşi fac de cap prin PNL Timiş, asta a promis Nicolae Robu, numit şef unic al filialei de Timiş, luni. Plecat în Singapore, primarul a susţinut o intervenţie pe Facebook, acolo unde a vorbit despre planurile sale ca preşedinte unic, dar şi despre eşecul PNL de a face o alianță la CJ Timiș, pentru ca Alin Popoviciu să fie numit șef.

„Până acum am condus filiala Timiş eu şi colegul meu Dan Popa şi am făcut o echipă impecabilă, aş spune.


Ne-am înţeles perfect şi am făcut tot ce trebuia făcut spre binele filialei. Vom lucra în aceeaşi formulă şi de aici înainte. Titulaturile sunt mai puţin importante. Eu voi ţine să îl am alături pe colegul meu Dan Popa din postura de prim-vicepreşedinte coordonator al filialei Timiş a PNL. Vreau să îi asigur pe toţi colegii, primari sau membri în diverse organisme că voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru o atmosferă cât mai bună în partid, fără abordări revanşarde, fără grupuri şi grupuleţe constituite care să aibă dispute interne pe te miri ce interese. Vreau ca filiala Timiş a PNL să fie un model de organizaţie unde toată lumea să fie respectată şi toată lumea să fie apreciată pentru faptele bune şi evident cine trebuie să fie penalizat pentru că face fapte rele să aibă parte şi de aşa ceva pentru că aşa e normal să se întâmple”, a explicat Robu.

În ceea ce îi privește pe primarii care i-au cerut demisia, șeful PNL se arată iertător și spune că „s-a tot vorbit despre revolta unor primari, au fost unii nemulţumiţi de faptul că noi nu am reuşit să creăm o majoritate la consiliul judeţean, numai că acea nemulţumire în niciun caz nu trebuia să mă aibă ca ţintă pe mine, pentru că eu chiar am făcut tot ceea ce se putea face pentru a constitui o majoritate acolo, desigur în condiţii de legalitate şi onorabilitate, dar în partid vom urmări toate lucrurile. De altfel toată lumea este deja lămurită. Vreau să ne vedem de treabă cu toţii şi îi asigur pe colegii primari că îmi doresc să facem echipă împreună, noi cu toţi membrii PNL Timiş cu funcţii sau fără funcţii în partid sau prin alte părţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.