Românca dispărută după atentatul de la Nisa a fost găsită. În ce...

Românca dispărută după atentatul de la Nisa a fost găsită. În ce stare este

0
DISTRIBUIȚI

atentat franta nisa ziua nationala

O familie de români stabiliți în Austria s-a numărat printre victimele atacului terorist care a avut loc de ziua națională a Franței, la Nisa. Prietenii și rudele din Timișoara au început să caute informații, iar copilul minor a fost găsit în viață, într-un spital pedriatric din Nisa.

Astăzi, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că „femeia de cetăţenie română, al cărei copil minor a fost identificat sâmbătă, a fost găsită de autorităţi într-un spital din oraşul francez, fiind în stare gravă, dar stabilă, în timp ce soţul ei este dat în continuare dispărut”.

„În continuarea comunicărilor referitoare la atacul de la Nisa şi a situaţiei celor doi cetăţeni români daţi dispăruţi, Ministerul Afacerilor Externe informează că mama minorului a fost identificată la un spital din Nisa.


Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă. Demersurile au fost realizate cu sprijinul ambasadorului României în Franța aflat la faţa locului şi al reprezentantului Consulatului General al României la Marsilia. Reprezentanții misiunilor diplomatice române din Franța mențin legătura cu personalul medical și vor monitoriza evoluția stării de sănătate. Verificările cu privire la situația celuilalt cetăţean român dat dispărut continuă. Reamintim faptul că operațiunile de identificare a tuturor victimelor de către autoritățile franceze nu au fost finalizate”, au transmis autoritățile române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.