Ziua și transferul la SCM Politehnica Timișoara: astăzi, o extremă de la...

Ziua și transferul la SCM Politehnica Timișoara: astăzi, o extremă de la naționala Serbiei. Noul sosit a evoluat în Ligă pentru Vojvodina Novi Sad VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Filip Marjanovic, în acțiune pentru Vojvodina. Foto: Tanjug / Nikola Dimitrejvic
Filip Marjanovic, în acțiune. Foto: Tanjug / Nikola Dimitrejvic

SCM Politehnica și-a mai completat lotul cu un jucător străin, al treilea sosit anunțat în decurs de trei zile. După muntenegrenii Vuk Milosevic și Marko Simovic, la alb-violeți va evolua și extrema stângă Filip Marjanovic. Internaționalul sârb a jucat în sezonul trecut în Liga Campionilor cu Vojvodina Novi Sad și a mai fost prezent la Timișoara, dar în calitate de oaspete.

Formația de handbal alb-violetă a completat al treilea transfer în noua formulă SCM Poli.


Timișorenii, calificați în preliminariile EHF Cup, vor miza pe Filip Marjanovic (27 de ani), jucător cu experiența Ligii în sezonul trecut, când, în prima fază a grupelor a marcat 42 de goluri, dintre care 11 cu rușii de la Chehovske Medvedi. Marjanovic a mai jucat și altă formație invitată în amicale la Timișoara, Metaloplastika Sabac (2008-2014). El a lucrat cu antrenori importanţi ai handbalului din fosta Iugoslavie: Mile Isaković, Slavko Novaković, Đorđe Ćirković, Boško Rudić, Veselin Vuković, Ljubomir Vranjes ori Vladan Matić.

Desemnat în 2009 cea mai bună extremă a Superligii Serbiei, Marjanovic a jucat de asemenea și în competițiile secundare europene, Challenge Cup și Cupa EHF. De asemenea, în acest an a participat cu naționala la Euro 2016 din Polonia, însă sârbii nu au depășit faza grupelor.

Filip Marjanovic e al treilea transfer anunțat în trei zile de SCM Politehnica Timișoara. Echipa bănățeană urmează să-și afle marți, 19 iulie, adversarul din EHF Cup, în urma tragerii la sorți de la Viena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.