OFICIAL Selecționer german pentru naționala de fotbal a României. Ce obiectiv a...

OFICIAL Selecționer german pentru naționala de fotbal a României. Ce obiectiv a anunțat noul antrenor al ”tricolorilor”

0
DISTRIBUIȚI
Christoph Daum, noul tehnician al ”tricolorilo”. Foto: frf.ro
Christoph Daum, noul tehnician al ”tricolorilo”. Foto: frf.ro

România are de azi un antrenor străin pe banca naționalei de fotbal. Propunerea Administrației FRF pentru postul de selecționer al României a fost aprobată de Comitetul Executiv. Christoph Daum, 62 de ani, a preluat astfel prerogativele de la Anghel Iordănescu după campania aspru criticată de la Euro 2016.

Campion în Germania, Austria și de trei ori în Turcia, Christoph Daum este propunerea Administrației FRF pentru postul de selecționer al României.


Antrenorul german a pregătit echipe importante precum FC Koln, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Beșiktaș, Fenerbahce, Austria Viena și Club Bruges, colaborând cu jucători precum Michael Ballack, Jurgen Kohler, Roberto Carlos, Nicolas Anelka, Thomas Hassler, Matthias Sammer sau Bodo Ilgner, se arată pe FRF.ro.

Vrem să obținem calificarea la Campionatul Mondial! Concepția mea e următoarea: vom ataca întodeauna, și când vom fi în posesia balonului, și atunci când ea va fi la adversari. Trebuie să controlăm jocul, să controlăm balonul, să avem inițiativa. Dacă pierdem mingea, trebuie să o cucerim repede înapoi. Fiecare jucător trebuie să se afle în joc, nu să fie doar pe teren. Pentru asta am nevoie de jucători puternici fizic, dar și mental. Trebuie să ținem mai mult unii la alții, mai ales în perioade dificile”, a declarat Christoph Daum.

Numirea sa pe banca ”tricolorilor” a fost deja salutată de personalități importante din lumea fotbalului german, precum Jurgen Klinsmann și Joachim Low.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.