Selfish Murphy aduce muzică irlandeză la Timişoara. Vezi când va avea loc...

Selfish Murphy aduce muzică irlandeză la Timişoara. Vezi când va avea loc evenimentul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Selfih Murphy aduce ritmuri irlandeze la Timişoara
Formaţia Selfih Murphy aduce ritmuri irlandeze la Timişoara

Formatia de muzică celtică Selfish Murphy va susţine un concert extraordinar la Timișoara, eveniment programat La Căpiţe, vineri, 22 iulie, de la ora 21.00.

„Trupa a luat naştere acum cinci ani în Sfântu Gheorghe, datorită faptului că în România nu existau trupe care să cânte muzică Irlandeză Celtică, un stil care înveseleşte publicul prin melodiile plăcute şi energia muzicală transmisă.


Muzica irlandeză începe să fie din ce în ce mai populară, din cauza aceasta vrem ca publicul să îndrăgească acest gen muzical şi prin evoluţia noastră pe scenă vrem să invocăm atmosfera puburilor irlandeze. De fapt, muzica noastră este influenţată de trupe precum Flogging Molly, Dropkick Murphys şi Fiddler’s Green, incluzând astfel în repertoriu piese deja considerate clasice, reinterpretându-le însă în manieră proprie, mai modernă, cu influenţe punk. Programul nostru conţine şi piese din repertoriul tradiţional irlandez-celtic, cu piese de la The Dubliners, The Pogues şi Shane MacGowen. Avem deja câteva piese proprii, în limba engleză“, spun membrii trupei.

În ultimii trei ani formaţia a avut nenumărate concerte în nu mai puţin de 16 ţări europene. Anul Trecut, Selfish Murphy a susţinut un concert în premieră în oraşul nostru în aceeaşi locaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.