Sesizări pe Facebook: gălăgie, gropi, lipsa toaletelor publice, copaci care pun viaţa...

Sesizări pe Facebook: gălăgie, gropi, lipsa toaletelor publice, copaci care pun viaţa oamenilor în pericol, doar câteva dintre problemele timişorenilor

2
DISTRIBUIȚI

catedrala mitropolitana centru timisoara(16)

În timp ce primarul Nicolae Robu este plecat în Singapore, la o reuniune a primarilor din marile orașe ale lumii, pentru a aduce, la fel ca în fiecare an, „concepte”, în Timișoara nemulțumiții își fac auzite plângerile pe noua pagină de Facebook deschisă de autorități, „Sesizări PrimăriaTm”.

„Bună ziua, linia de tramvai nr 7 de pe str. Ana Ipătescu nr.14 prezintă defect major (lemnele care leagă liniile sunt putrezite şi se mişcă foarte uşor la trecerea tramvaiului) punând în pericol siguranţa pasagerilor şi structura de rezistenţă a blocurilor din apropierea liniei”, scrie un utilizator.

Un alt timișorean se plânge că „vă rugăm să vizitaţi str. Bobâlna de la intersecţia cu str. Vălişoară până la intersecţia cu str. N. Ursu şi să vedeţi care este starea arborilor de pe marginea canalului Behela.Copacii au crescut cam prea mult şi lovesc în liniile aeriene de alimentare cu energie electrică a cartierului Crişan.


Există pericolul de întrerupere a curentului electric la fiecare adiere de vânt. Vă mulţumesc”. Alt nemulțumit scrie „bună ziua, strada Lorena a fost asfaltată. Atât trotuarele cât şi drumul. A fost uitată porţiunea cea mai aglomerată însă, între linia de tramvai şi strada ce duce către zoo. Atât drumul cât şi trotuarele sunt praf, ne rupem maşinile şi tenişii”.

O femeie se plânge și ea că „pe strada Eminescu, lângă Primărie, în plin centru al oraşului, activează o firma de transport, fosta Konsalnet, acum actualizată ca denumire, ai cărei angajaţi au program de lucru şi de gălăgie în general după ora 24.00 până dimineaţă la primele ore. Va rog să notaţi că: 1. sunt amplasaţi în mijlocul blocurilor de apartamente locuite de numeroşi oameni, FĂRĂ ACORDUL ASOCIAŢIILOR DE LOCATARI; 2. îşi desfăşoară activitatea provocând poluare fonică şi ecologică. La orice oră, angajaţii pot fi găsiţi în faţa sediului, tulburând liniştea publică şi poluând atmosfera deoarece îşi repara maşinile, îşi schimbă uleiul etc şi ţin pornite motoarele acestor maşini aproape în permanență. 3. Folosesc abuziv numeroase locuri de parcare după bunul plac”.

Un al utilizator scrie că „o mare rugăminte la dvs: în parcul Clăbucet a fost ridicată toaletă ecologică şi prin urmare nu mai există nici o toaletă, parcul este mare, vin foarte mulţi oameni cu copii, unii dintre ei bunici, şi nu au unde să îşi satisfacă necesităţile fiziologice, s-a ajuns în situaţia că să fie aleasă câte o tufă ceea ce nu este normal şi firesc, sperăm într-o rezolvare a situaţiei care să readucă normalitatea în acel frumos parc, vă mulţumim!”

O altă sesizare este legată de „programul de funcţionare a barurilor dintre blocuri, reduceţi-le orarul, măcar să închidă la ora 23.00. Pentru că e imposibil să te poţi odihni cu urlete şi râsete ce ţin până în noapte târziu. Mulţumesc!”

Acesta sunt doat câteva din problemele postate pe Facebook de timișoreni. Una din marile dileme ale celor care scriu pe pagină este modul în care sunt preluate și rezolvate sesizările.

2 COMENTARII

  1. Lipsa toaletelor esste si in parcrile Bihor si Carmen Silva ( Doja).In parcul Doja,exista o toaleta foarte buna dar este inchisa de cativa ani,lipsa personal!?

    • Edili nostri au pretentii ca Timisoara este un oras european,cu pretntii ca viitoare capitala europeana cu toalete in boschti.Sa va fie rusine domnilor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.