Start pe căldură în Satelitul CEV de volei de plajă din Parcul...

Start pe căldură în Satelitul CEV de volei de plajă din Parcul Rozelor. Echipa timișoreano-arădeană, eliminată în calificări. Ce jocuri urmează GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-551724305">
CEV 2016 (7)
CEV Satellite 2016 a debutat la Timișoara cu o înfrângere pentru românce

2016 CEV Beach Volleyball Satellite Timișoara a debutat azi dimineață în forță cu multe partide pe cele două terenuri oficiale amenajate în Parcul Rozelor. Cel mai puternic turneu de volei de plajă organizat în România a făcut deja victime printre localnice, Ioana Ordean și Angelica Podină fiind eliminate încă din calificări de o echipă letonă. Timișorenii care au înfruntat căldura au putut vedea azi deja și echipe din Germania, Olanda, Italia sau Grecia.

Româncele Ordean, reprezentantă a CSM Timișoara, și Podină de la Pro Volei Arad, au fost învinse în primul joc de cuplul Kravcenoka / Graudina din Letonia. Cele din urmă s-au impus în două seturi: 21-15, respectiv 21-13. Căldura mare a făcut ca noua tribună mare din Parcul Rozelor să fie destul de slab populată la jocurile de dimineață. 

Tot un 2-0, în paralel pe celălalt teren, au reușit Driessen și Meertens din Olanda în fața sârboaicelor Basic și Drobnja, care erau ușor favorite. Astăzi se mai dispută și celelalte jocuri din calificări, învingătoarele de dimineață urmând să joace și o rundă secundă după pauza de la amiază.

Mâine și vineri, tot începând cu ora 10, se vor disputa partidele de pe tabloul principal, acolo unde se regăsesc deja două perechi de românce: Adriana Melniciuc / Diana Tătaru, sportive de la Agroland care vor reprezenta CSM Timișoara în turneu, și Florina Murariu (de asemenea Agroland și CSM) / Sorina Miclăuș (CTF Mihai I București). Printre cele opt echipe calificate direct pe tabloul principal se mai regăsesc sportive din Rusia, Ucraina sau Serbia.

Programul competiției poate fi urmărit AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.