STATISTICĂ Bacalaureat 2016 în Timiş, NICIO medie de 10. Vezi topul promovabilităţii...

STATISTICĂ Bacalaureat 2016 în Timiş, NICIO medie de 10. Vezi topul promovabilităţii pe licee

1
DISTRIBUIȚI
evaluarea nationala 2014 rezultate avizier (1)
Ce spune statistica despre rezultatele la Bacalaureat. Foto: Arhivă

Rezultatele obţinute de elevii din Timiş la examenul de Bacalaureat au fost afişate astăzi. Promovabilitatea din acest an este de 63,25%, sub media pe țară. 341 din cei 4.316 elevi înscrişi la Bac au absentat, în vreme ce alţi 6 au fost eliminaţi pentru că au încercat să copieze.

În acest an niciun elev din Timiş nu a reuşit performanţa de a promova examenul cu nota 10 la toate materiile.


1.748 de elevi nu au reuşit să promoveze examenul, în vreme ce restul de 2.514 au obţinut note de trecere. 634 de elevi au obţinut note cuprinse între 6 şi 6.99 şi 711 note cuprinse între 7 şi 7.99. 709 elevi au fost notaţi cu note cuprinse între 8 şi 8.99, iar alţi 460 cu note cuprinse între 9 şi 9.99. Inspectoratul Şcolar Timiş a întocmit şi un top al liceelor cu cea mai ridicată promovabilitate din judeţ.

Pe primul loc în lista cu licee cu procente mari de promovare se află Liceul Grigore Moisil din Timişoara cu 100% rată de promovare. La Colegiul Naţional Bănăţean rata de promovare a fost de 98, 86% iar la Colegiul C.D Loga de 98,12%.

La fel ca în fiecare an, în Timiş există şi licee cu promovabilitate de zero. Elevii din nu mai puţin de patru unităţi de învăţământ au reuşit performanţa de a nu promova examenul de Bacalaureat. Unităţile sunt: Liceul Tehnologic Agricol din Orţişoara, Liceul Tehnologic „Cristofor Nako” din Sânnicolau Mare, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto din Timişoara şi Liceul Tehnologic „Socrates” din Timişoara. Lista completă cu rezultatele obţinute la toate liceele poate fi consultată mai jos.

lista promovabilitate licee

 

1 COMENTARIU

  1. Helloooo, ati scris minuni, captura incepe de la pozitia 36, ce e asta ? Cum sa fie Mincu pe locul I ? Cine a scris e un habarnist. Trimiteti-l sa-si ia bacul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.