Seria NEGATIVĂ din amicale s-a prelungit la ASU Politehnica. Ce jucători noi...

Seria NEGATIVĂ din amicale s-a prelungit la ASU Politehnica. Ce jucători noi au fost testați în meciul cu Szeged 2011

0
DISTRIBUIȚI
13692823_1072487352835726_2859610361680552257_o
ASU Politehnica, fără succes în amicale până acum. Foto: Facebook / ASU Politehnica

ASU Politehnica Timișoara a înregistrat o nouă înfrângere azi în amicalele verii. Formația pregătită de Sorin Brîndescu a fost învinsă de Szeged 2011 cu 3-0, după ce la pauză scorul era 0-0, într-un meci disputat la Gyula. Tehnicianul alb-violeților a testat la revenirea în Ungaria și trei jucători noi. Pe lângă Andrei Vaștag și Andrei Roman, bănățenii l-au trimis în teren și pe portarul Daniel Radu de la Jimbolia.

Deși au încheiat de câteva zile stagiul centralizat, rezultatele negative din teste continuă pentru ASU Poli, ajunsă la al patrulea eșec consecutiv în această perioadă. După înfrângerile cu Bekescsaba și Chișineu Criș, alb-violeții susținuți de suporteri au revenit în Ungaria, dar pentru un test cu Szeged 2011, grupare ce încheiase sezonul trecut liga a doua maghiară pe locul 10.

ASU Poli și Szeged s-au aflat la egalitate după 45 de minute însă timișorenii au cedat pe parcursul părții secunde.


Geiger a deschis scorul în minutul 51, cu un șut la vinclu, pentru ca tot el să mai puncteze de două ori până la final. Mai întâi în minutul 77, la o fază asemănătoare, apoi, cu șase minute înainte de final a profitat de o eroare în apărarea timișorenilor. Interesant e că același mijlocaș al ungurilor a punctat și împotriva lui ACS Poli în remiza înregistrată sâmbătă de Szeged pe ”Dan Păltinișanu” (2-2).

Szeged 2011 îi va întoarce vizita lui ASU Poli pe 23 iulie. Între timp, miercurea viitoare alb-violeții și-au programat primul joc pe teren propriu în această vară împotriva Luceafărului Oradea. Următorul test al timișorenilor trebuia să fie cu ASA, însă până la urmă acest amical a căzut și alb-violeții vor avea pauză activă, în weekend fiind stabilit un joc-școală în cadrul lotului. Până acum acel 0-0 din primul test cu Bekescsaba II a rămas singurul rezultat pozitiv în presezon.

Daniel Radu, testat

Față de partida precedentă ASU Poli a avut patru jucători noi pe ”foaie”. E vorba de fundașul dreapta Radu Motreanu, sosit împrumut de la ACS Poli, mijlocașii Vaștag și Roman, deja anunțați ca fiind în teste, dar și portarul Daniel Radu. Cel din urmă provine, la fel ca Patrick Niță și Denis Băban, de la ”Marcel Băban” Jimbolia și mai jucase la CS Uricani. În vârstă de 23 de ani acesta a venit în probe pe un post care pare să fie cu probleme.

ASU Politehnica Timișoaa: Mitrea – Stefanovici, Gălan, Todorov, Taub – Bilia, D. Constantinescu – Birău, Giuricici, Ghinescu – Bădăuță. Au mai intrat: D. Radu – Motreanu, Blănaru, A. Roman, A. Vastag, Niță, Telescu, Vucea, Băban, M. Stancu și Teuț. Antrenor: Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.