Tehnici disponibile până acum doar giganților internetului, dezvoltate la Timișoara

Tehnici disponibile până acum doar giganților internetului, dezvoltate la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

marius baniciTehnici disponibile până de curând doar pentru giganții internetului, sunt dezvoltate acum la Timișoara, prin Centrul Global pentru Tehnologii Avansate – (ATG). Timișoreanul Marius Bănici este coordonatorul 3Pillar Global, care dezvoltă servicii de analiza avansată de date, învățare automată și inteligență artificială pentru o serie de clienți internaționali, în special din SUA și Marea Britanie.

Inginerii și experții români care lucrează în centrul global de inovație al 3Pillar Global ajută companiile să înțeleagă mai bine și să anticipeze comportamentul și modul de gândire a utilizatorilor.
„Structurarea unui volum mare de date pe care companiile le au ne permite abordări noi ale problemelor clasice din tehnologia informației.


Tehnici disponibile până de curând doar unor companii gigant precum Google, Amazon sau Facebook pot fi de acum la îndemâna oricărei organizații ce deține și folosește volume de date, aplicând metodele de învățare automată și anticipare dezvoltate de noi în birourile din Cluj sau Timișoara”, declară Marius Bănici, coordonatorul Centrului Global pentru Tehnologii Avansate și Director al centrului 3Pillar Global din Timișoara.

Echipa coordonată de Marius Bănici este responsabilă de identificarea acelor situații concrete în care tehnologia și soluțiile inovative vor fi folosite în vederea rezolvării unor problematici din lumea reală cu aplicabilitate în domenii precum media și entertainment, informare, sănătate și financiar. Activitatea echipei este concentrată cu precădere pe tehnologii emergente. Din aria de expertiză a centrului de inovație fac parte analiza în timp real a volumelor mari de date, operațiuni de stream processing, programare reactivă, dar și activități menite să creeze o cultură propice pentru inovație: activități de cercetare, conceptualizare sau elaborarea de articole de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.