Țiganii, al doilea atac asupra polițiștilor în mai puțin de 24 de...

Țiganii, al doilea atac asupra polițiștilor în mai puțin de 24 de ore. De ce au fost nevoiți agenții să tragă focuri de armă în aer

1
DISTRIBUIȚI
mascati recas 2
Trupele speciale ale Poliției Timiș au fost trimise la locul incidentului

Un nou incident violent între țigani și un echipaj de poliție s-a petrecut în această seară, după ce, de dimineață, în jurul orei 7, un agent de la secția 2 a fost rănit în timp ce încerca să oprească un șofer fără permis care conducea beat un BMW pe străzile din cartierul Kuncz de la marginea Timișoarei. De data aceasta incidetul s-a petrecut la câteva zeci de kilometri distanță, în Recaș.

Un echipaj de la Poliția Recaș a fost trimis să verifice o sesizare legată de un posibil furt în zona de locuințe sociale.


Când au ajuns la fața locului, cel pe care au vrut să-l ducă pentru audieri a apărut împreună cu un alt bărbat, înarmați cu par și cu o furcă. Cum cei doi erau extrem de violenți și pregătiți să-i atace, agenții au tras două focuri de pistol în aer, în încercarea de a potoli spiritele. Un polițist local care a ajuns și el în zonă a fost lovit cu parul peste mână. Cei doi agresori au fugit. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Polițiștii au început ancheta și îi caută pe cei doi fugari.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.