Timişoara 2016: stradă „spălată” cu ulei de gătit, din cauza comercianţilor care...

Timişoara 2016: stradă „spălată” cu ulei de gătit, din cauza comercianţilor care vând mâncare la festivalurile din Parcul Rozelor

0
DISTRIBUIȚI

strada tradafirilor

Bătaie de joc în plin centrul Timişoarei, unde o stradă este spălată cu ….ulei de gătit. Nu, nu este o glumă, este realitatea pe care cei care locuiesc lângă Parcul Rozelor o traiesc de câteva zile. Pe scurt, povestea sună în felul următor: comercianţii care vând produse alimentare la târgurile care se organziează lângă parc aruncă resturile în gurile de canaliaze de pe stradă, iar în zilele ploioase uleiul aruncat se revarsă pe stradă. Situaţia a fost sesizată de o femeie care locuieşte pe strada Trandafirilor, care în timpul festivalurilor se umple cu gherete și mese pentru gurmanzi.


Nemulţumită, femeia a postat câteva fotografii pe Facebook şi a explicat că şi mirosul este pe măsura priveliştii.

„Vreți să vedeți cea mai ÎMPUȚITĂ stradă din Timișoara? Veniți pe faimoasa stradă a Trandafirilor de lângă Parcul Rozelor! Pe lângă petele de pe trotuare rămase de la grătaragii, gogoșării, clătitărăgii și nelipsitul colac unguresc, s-a înfundat canalul din cauza mizeriilor aruncate, a ieșit uleiul acumulat și a fost împrăștiat de mașini pe jumătate de stradă. Felicitări Primăriei și primarului Robu pentru că își bat joc de un simbol al Timișoarei! P.S. Mirosul este corespunzător petelor”, a scris femeia.

Amintim că, acum două săptămâni, în Parcul Rozelor a avut loc Festivalul Inimilor, în cadrul căruia vreme de mai multe zile artişti din România şi din străinătate au susţinut recitaluri de muzică populară. Este inutil să precizăm că bucatele tradiţionale au fost printre cele mai bine vândute produse la festivalul de la Parcul Rozelor. PRESSALERT.ro a solicitat un punct de vedere oficial din partea Primăriei Timişoara, care nu a sosit până la ora publicării acestui articol, dar îl vom face public deîndată ce vom primi un răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.