Timișorenii, invitați la cea de-a doua pedalare în natură organizată de Verde...

Timișorenii, invitați la cea de-a doua pedalare în natură organizată de Verde pentru Biciclete în acest an. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

tura

Iubitorii mersului pe două roți din Timișoara sunt invitați, în acest sfârșit de săptămână, să participe la cea de-a doua pedalare în natură organizată de „Verde pentru Biciclete” în acest an. Pedalarea a fost programată pentru data de 16 iulie, însă, pentru că vremea a fost urâtă, plimbarea pe două roți s-a amânat pentru data de 23 iulie.

Care este traseul

Cei care doresc să participe la tura ciclistă bănățeană sunt invitați să-i însoțească pe voluntarii „Verde pentru Biciclete” sâmbătă, de la ora 08.30, pe traseul: Muzeul Satului – Giarmata VII – Giarmata – Ianova – Lac acumulare Ianova – Pădure Ianova – Herghelie Herneacova – Bencecu de Sus – Giarmata – Giarmata VII – Muzeul Satului.


Lungimea traseului este de aproximativ 72 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 8 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare, precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu spre avansat, dată fiind distanța. Tocmai de aceea, se recomandă participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

„Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă”, transmit organizatorii.

Această tură bănățeană este a doua dintr-o serie de șase care au loc în acest an. Scopul acestor pedalări este de a încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a-i determina pe bicicliști să petreacă timp de calitate, bucurându-se de natură şi de o plimbare pe două roți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.