INEDIT Timișorenii, invitați la ședințe foto într-o cultură de lavandă aflată la...

INEDIT Timișorenii, invitați la ședințe foto într-o cultură de lavandă aflată la o aruncătură de băț de oraș. Când are loc acțiunea

0
DISTRIBUIȚI
lavanda
Cultură de lavandă în comuna Pișchia.

Acțiune cu totul specială organizată la o aruncătură de băț de Timișoara. În comuna Pișchia, aflată la aproximativ 20 de kilometri de capitala Banatului, este organizat evenimentul „Porțile deschise – recoltarea lavandei„, sâmbătă și duminică. Astfel, timișorenii sunt așteptați să participe la cel mai important și aromat eveniment specific culturii lavandei – recoltarea florilor.

Participanții primesc buchete de lavandă la plecare

O parcelă plină cu lavandă a fost rezervată pentru această acțiune.


„Pe toată durata evenimentului vom fi prezenți alături de voi și vom recolta împreună lavandă folosind metoda tradițională de recoltare, secera. Vă vom învăța cum se recoltează lavanda și vă vom prezenta tehnologia de înființare și întreținere a unei culturi, precum și dificultățile și bucuriile care vin odată cu deținerea unei culturi de lavandă”, transmit organizatorii pe Facebook.

Participanții sunt așteptați, în 2 și 3 iulie, de la ora 10.00 până la ora 16.00. Organizatorii vă recomandă să veniți îmbrăcați cu haine deschise la culoare și pălării. Cei care vor ajuta la recoltarea lavandei nu vor pleca acasă fără suveniruri. Participanții pot să-și facă ședințe foto în cultura de lavandă, iar la plecare vor primi lavandă proaspătă la buchet și ulei esențial de lavandă. Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.