Traseul pe care circulă Expres 1 se modifică din cauza închiderii pasajului...

Traseul pe care circulă Expres 1 se modifică din cauza închiderii pasajului Jiul. Vezi noua rută

0
DISTRIBUIȚI

autobuz ratt

Închiderea Pasajului Jiul, care va avea loc luni, impune noi modificări ale rutelor pe care circulă vehiculele RATT. Dacă recent staţia de autobuze amplasată în zona pasajului a fost mutată, acum regia de transport anunţă o nouă modificare, de data aceasta la traseul liniei Expres 1.

„Având în vedere lucrările care presupun închiderea totală la Pasajul Jiul, traseul liniei de autobuz E1 se va modifica începând cu data de 30.07.2016 după cum urmează: Sensul Piaţa Consiliul Europei – Gara de Nord: calea Circumvalaţiunii – strada Gheorghe Lazăr – strada Gheorghe Dima – strada Paris – bulevardul Republicii – strada Gării – Gara de Nord.Sensul Gara de Nord – Piaţa Consiliul Europei: Gara de Nord – strada Gării – bulevardul Republ icii – strada Sfântul Ioan – strada Gheorghe Lazăr – calea Circumvalaţiunii.


Staţia de la Billa se va muta pe strada Gheorghe Lazăr, în staţia în care opresc şi autobuzele de pe linia 13. Pe traseul modificat s-au înfiinţat două staţii: sensul spre Gara de Nord – staţia Piaţa 700; sensul spre Consiliul Europei – staţia Piaţa Regina Maria”, se arată în comunicatul emis de RATT. Amintim că de astăzi intră în vigoare o serie de restricţii de trafic. Detalii legate de acestea pot fi consultate aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.