TUI TravelCenter și Eurolines, în avangarda distracției la Festivalul UNTOLD. Vezi ofertele...

TUI TravelCenter și Eurolines, în avangarda distracției la Festivalul UNTOLD. Vezi ofertele de nerefuzat pregătite (P)

0
DISTRIBUIȚI

tui untold

Grupul Eurolines România te conduce la UNTOLD, cel mai mare și mai impresionant festival din Europa! Grupul Eurolines pune la dispoziția spectatorilor celui mai mare festival european nouă autocare și un avion, un Boeing 737, toate fiind pregătite să te distreze încă din prima secundă a călătoriei.

În plus, cei care poartă brățara oficială UNTOLD “Transylvania All inclusive” beneficiază de reduceri și gratuități la cele mai importante atracții din zonă și de prețuri speciale pentru două circuite organizate de TUI TravelCenter și Nova Travel în perioada 9-12 august 2016

Vei intra în atmosfera magică a evenimentului încă din momentul în care pășești în autocar sau în avion, iar distracția continuă și după ce nopțile magice ale UNTOLD s-au transformat în amintiri de neuitat!

Cele nouă autocare și avionul charter puse la dispoziție de Eurolines și TUI TravelCenter celor dornici să ia parte la magia UNTOLD sunt echipate cu mijloace multimedia special concepute să începi petrecerea mai devreme, încă din prima secundă la bord. Pentru aceasta, ți-am pregătit nu doar o atmosferă specială ci și multe experiențe noi de călătorie, pe ritmuri alese de DJ și multe surprize.

Vei pleca într-o călătorie în care petrecerea începe din momentul în care te urci în autocar sau în avion, iar timpul până la destinație se va comprima. Locurile se pot rezerva pe: www.tui-travelcenter.ro/untold

Distracția nu ia sfârșit nici atunci când cortina UNTOLD s-a tras, urmează călătoriile către destinații celebre din Transilvania.


Totul e să ai brățara “Transylvania All inclusive”, care îți permite să descoperi sau să redescoperi frumusețile transilvane, sub îndrumarea unui ghid specializat. În circuitul din Sudul Transilvaniei vei redescoperi Cetatea Alba Carolina de la Alba Iulia, orașele medievale Brașov, Sibiu și Sighișoara, Castelul Bran, Salina Turda și bisericile fortificate din zonele Viscri și Prejmer. Sau poate preferi circuitul din nordul țării, care te conduce în Maramureș, la Cimitirul Vesel de la Săpânța, la vechile biserici de lemn din Bârsana și Ieud și apoi la bordul Mocăniței, pentru celebra călătorie pe Valea Vaserului! Circuitele se pot rezerva pe: www.tui-travelcenter.ro/transylvania-all-inclusive

Despre Grupul Eurolines România

Grupul Eurolines, din care fac parte 20 companii din România, Germania şi Rep. Moldova, a încheiat anul trecut cu o cifră de vânzări de 110,6 milioane de euro, în creștere cu 17 la sută față de 2014. Pentru 2016, Grupul Eurolines își propune o cifră totală de vânzări de aproximativ 123 milioane de euro, + 11 la sută față de 2015. Cu cele 78 de puncte de vânzări, Touring Europabus, compania care deține rețeaua de distribuție de produse turistice TUI TravelCenter, are cea mai extinsă rețea de agenții. Touring Europabus a avut în 2015 vânzări de 76,2 milioane de euro ( +14 la sută comparativ cu 2014) și estimează pentru finele acestui an o creștere de 4 la sută, până la nivelul de 79,1 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.