Un adevărat arsenal, găsit de polițiști în urma unor percheziții pe Clisura...

Un adevărat arsenal, găsit de polițiști în urma unor percheziții pe Clisura Dunării

0
DISTRIBUIȚI

hunedoreni-cercetati-pentru-arme-si-munitii-la-purtator1362140848

O cantitate mare de muniție, dar și o armă, au fost găsite și ridicate de către polițiștii din Oravița în urma a cinci percheziţii efectuate astăzi la domiciliile unor persoane bănuite că dețin ilegal arme.

Poliţiştii cărășeni au efectuat, luni, cinci percheziţii pe raza localităților Oravița, Ciudanovița, Vrăniuț și Berzasca, la locuinţele unor persoane bănuite că dețin ilegal arme.


„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat un revolver, 37 de cartușe cu glonț pentru pistol, 1 kg de bile metalice tip alice, un tub metalic tip matriță pentru cartușe artizanale, 15 cartușe, capse tip cartuș, dar și componente de muniție pentru arma de vânătoare. Pe numele a două persoane de 40, repectiv 66 de ani, din Oravița s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, transmite Poliția Caraș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților. La acțiune au participat poliţiştii orașului Oravița și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.