Urmărit general condamnat la închisoare, prins în timp ce încerca să iasă...

Urmărit general condamnat la închisoare, prins în timp ce încerca să iasă din țară, la Cenad. Pentru ce va merge după gratii

0
DISTRIBUIȚI

politia-frontiera

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Cărășeanul L.


Marius, în vârstă de 24 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, a încercat să iasă din țară în week-end, pasager într-un autoturism. „Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit general, el având de executat o pedeapsă cu închisoarea de doi ani, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere, în formă continuată, alerta fiind introdusă de autorităţile române”, transmit oficialii Poliției de Frontieră Timișoara.

Faţă de cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.